Powered By Blogger

maanantai 29. helmikuuta 2016

Dr. Teuvon tsykologisohva

Koska kaikki on jo huomanneet sen minka Teuvokin eli sen etta Teuvo tietaa lahes kaiken niin perustankin tahan tsykolokisohvan missa voi kysya mita vaan kaikilta elamanalueilta missa Teuvo on lahes parempi kuin ammattilaiset. Laitan vanhoja kysymyksia joita Teuvolle on esitetty kohujulkkikseksi tulon jalkeen  Seiska Livesta taysin suoraan.

29 kommenttia:

  1. 6 tuntia, 34 minuuttia sitten | DensoLokki

    Haluaisin kuulla Teuvolta vinkin miten monsuunisateessa auringon polttama lärvi saadaan takaisin keltaiseen kukoistukseensa? Vaatiko yö-meikkaajan taitoja vai riittääkö rankka marjamehu-kuuri?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dr.Teuvo vastaa:
      Yha vahempi mehu antaa toivotun savyn. Lisaksi voi nauttia pari pulloa kirkasta tehojuomaa aamuin illoin.

      Poista
  2. 0 tuntia, 50 minuuttia sitten | TipiTii

    Teuvo, tuletko miehekseni ?! Mieti tarkkaan vastausta, minulla on erittäin kallis kangasmaku ja haluan valtavan prinsessahameen, jos kieltäydyt !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dr.Teuvo vastaa:
      Mietin. Teuvolla olis varastossa autokuormallinen sienikuvioista vahakangasta kun tuli tilattua vahan yli osuuskaupalle. Siitta tulee kylla tosi natti prinsessa hame.

      Poista
  3. 31/12/15 | Herhiläinen

    Mitä? Eikö tässä kuvassa oo kakkapökälettä ollenkaan? Yritin kovasti sitä etsiskellä, ei osunut silmään..

    VastaaPoista
  4. 27/10/15 | Tirlittan

    Isukilla on se sektio meneillään ja sinä vaan humputtelet ja hupsuttelet järkyttävän onnellisena? Miten se on mahdollista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dr. Teuvo vastaa:
      Reiska pakotti ja houkutteli kaljalla. Sitte selvis ettei se maksanutkaan niitä ja Aulis vaati multa rahat kun ne oli otettu osuuskaupasta. Reiska alkaa suututtaa aina vaan enämpi!

      Poista
  5. Mikä olisi rangaistuksesi, jos Mällisi tekisi Junot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erottaminen Teuvon yhteydesta ja naapurikylan mopokerhon vierailusta kertominen. Ja paljastuskirja missa kerrotaan Mällin stragediset mitat.

      Poista
  6. 8 tuntia, 30 minuuttia sitten | Ellu S

    Haluaisin tietää, mitä mieltä Teuvo on nykyjallituksesta...eikun hallituksesta? Ja osaako Teuvo ennustaa tulevan kesän sään? Se tältä illalta ettei Teuvo rasitu liikaa ;)



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dr.Teuvo vastaa:

      Teuvo korjaisi kaiken. Tiedan ensi kesan saan. Sataa ja valilla paistaa aurinko ja lunta alle 10 cm.

      Poista
  7. Teuvo, mikä mopo sulla on? Teuvo, miksi Ruska on niin hyvää? Teuvo, mikä menee päähän parhaiten.
    Kyselee Tirlittan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dr.Teuvo vastaa:

      Teuvolla on Tunturi Sport vm-77. Ruskaa en ole lainkaan juonut. Ammonium Poni-Tampio vain kuvasi Teuvoa Alkossa Ruskapullon kanssa ja Lidlissa pakastepitsan kanssa mitä Teuvo ei sitäkään syö, vain terveysjuomaa ja ruokaa, kuten ripulimaa ja pihlajanmarjamehua. Päähän menee parhaiten perinteinen alepan muovipussi, ja jos on ylimaaraista rahaa niin luxusluokan stogmannin kassi.

      Poista
  8. 1 tunti, 15 minuuttia sitten | Tekstaaja Sekstaaja Ike

    Kysymykset Teuvolle. Haluatko tehdä sitä jossain jännässä paikassa? Mikä se voisi olla?


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dr.Teuvo vastaa:

      Vois halutakkin jos vikittelet Teuvoa tarpeeks kauan. Tsykolokisohva on janna paikka kun pitaa jannittaa kumpi luovuttaa ensin Ike vai itikat.

      Poista
  9. Iskikö illuminaatti Seiskan profiiliini ? Ainoa orpo yksinäinen yläpeukku on kadannut, alapeukut toki ovat jäljellä. Voi kyynel !
    TipiTii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dr.Teuvo vastaa:

      Iski mutta Teuvo on ekolokisukulaisten suhteilla hommannut niita lisaa.

      Poista
  10. Onnea kohta 7 kymppiselle pukille.

    VastaaPoista
  11. Teuvo on viikinkijumala !

    VastaaPoista
  12. Vihdoinkin illuminaaninen boikottini päättyi, mitään kysyttävää ei nyt ole, mutta varmaan pian jotain tulee :-)))

    VastaaPoista
  13. Tärkeä tiedotus Teuvosta!11!! Varokaa kaikki. Hän on erittäin vaarallinen suoraan naisten naurattaja, patologinen valehtelija ja psyko-narsipaatti, jolla voimakas taipumus karkailuun. hän on lisäksi erittäin voimakkaasti rekisteröitynyt MINUUN!!!

    Teuvo tule heti takaisin ASP ja palauta visan pankkikortti suoraan minulle. Oletko unohtanut mitä vannoit suoraan raamatun kautta kun olit kontillasi suoraan isäni edessä? Esikoiskilpikonnani Kylie on syvästi traumatisoitunut näistä sinun katoamistempuistasi senkin patologinen persläpi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiskos vaikka Arvi Lind lukee ton kymppiuutisissa etta Teuvon mahcomies-maine sais vaha katu-uskottavuutta kylilla?? <3

      Poista
  14. Suuri kiitos tästä sylokogi palstasta! Sinullahan Teuvo on tuo kielilläpuhumisen armolahja, niin voiko tällainen ei-julkkis, karismaton hamraa tavis myös saada sen kyvyn? Voitko antaa mitään käytännön vinkkejä vai tuliko se sinulle itsestään julkisuuden myötä?

    Toinen kyssäri: Miten saisin poikaystäväni pitämään Teuvo-naamaria sängyssä? Hän niinku tempaisee sen suoraan pois ja pilaa tunnelman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaytan kaantamiseen Aulista ja goolge transulatoria. Sano poikaystavalle etta Teuvon taytyy tulla paikalle kolmiulotteisena jos ei naamaria suostuta kayttaan.

      Poista