Powered By Blogger

torstai 4. helmikuuta 2016

Mr. Teuvo - International Mega Celebrity?






Vaikka Teuvo onkin megajulkkis, Teuvo ei oikeen tammosena untuvikkoplokistina ymmarra, että miksi tätä on luettu jossain Australiassa ja Ranskassa ja Lipanonissa? Vahingossako? Yhdysvalloissa on monta kymmentä käynyt Teuvoa kattomassa. Kiitos siitta Me In Ohio?

Sama Google Translatorilla:  "Although Teuvo is a mega-celebrity, Teuvo not properly stuff like nestling blog stina not understand that why this has been read some in Australia and France, and Lipanonissa? Injury? The United States has tens been Teuvoa roof mass. Thank you for fathering Me In Ohio?"

Länsi-Nigeriaan mahollisille jorubankielisille Teuvo-faneille:
Biotilejepe Teuvo jẹ ẹya okeere Mega-Amuludun, Teuvo ko daradara nkan bi nestling bulọọgi stina ko ni oye wipe idi yi ti a ti ka diẹ ninu awọn Australia ati France, ati Lipanonissa? Ipalara? The United States ni o ni mewa ti Teuvoa ni oke ibi-. O ṣeun fun fathering mi Ni Ohio?

12 kommenttia:

  1. Ettei vaan Teuvokin kuuluisi illuminatseihin, kun on tuo fanitus tuollaista maailmanluokan meininkiä? Ja että ihan roof mass eli kattomessu! Siellä katollako Teuvo saarnaa? Huh huh! Täytyy pitää tiukasti silmällä Teuvon vasenta silmää. Jos alkaa silmällä vilkuttaan niin se on varma merkki! Lopunaikojahan nyt kuitenkin elellään.
    T: Strippis, huolestunut messiaaninen kristitty

    VastaaPoista
  2. En ehkä koskaan pääse yli tuosta Roof mass:ista :D Pitäisköhän muuten aloittaa lähetystyö tuolla Länsi-Nigeriassa ja ryhtyä lähettelemään sinne suuntaan VHS-kasetilla olevaa Teuvon livesaarnausta ja myydä muutama taivaspaikka siinä sivussa? Sinne Nigeriaan kun niin moni rahamies on erehtynyt rahojaan sijoittamaan, niin olis niillä massiakin...;) T:Pastori Louhi

    VastaaPoista
  3. <3 Ollaanki Auliksen kans kokeiltu jo kaataa mummoja kylillä. Torttu-Räyhälän Raili nimittain pyörty Ärrällä toissapäivänä Teuvon karisman edessa. Myohemmin kuulin että se johtukin Teuvon hengityksen tuoksusta, kun oli tullu otettua vaha edellisena iltana ja maha oli hapoilla. Niin ajattelin etta saarnaamista kylla vois tosiaan kokeilla vaikka kaatamishomma ei ehka viela aukottomasti toimi.

    VastaaPoista
  4. Minä, siiis MeInOhio, käyn kyllä päivittäin katsomassa, mutta yleensä kyllä myös kuuklen ja plokspotin spaiderit käy stekkaamassa saitit useita kertoja päivässä.

    En aina itsekään tajua vierailijoita, omassa plokissa on välillä joku ihme venäläisten massahyökkäys, toista sataa vierailua päivässä! Audiesssia tavisohiossa on saanut mm. irlannista, meksikosta, eestistä, portugalista.. Taitaa olla seiskan ei-julkimoiden kirous: meitä palvotaan ei-suomea puhumattomissa maissakin!

    Tosin Teuvoa paljon enemmän, onhan teuvo se ainoa oikea livejumala! :)

    Teuvo, olet upein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *Teuvo punastuu* Kiva kun Rouvakin kerkesi käymään. Sille ei voi mitaan kun on niin karismaattinen, kuin G-voima.

      Poista
    2. Teuvo on vähintään double-G!

      Poista
    3. Jätän tuon G-voimistelun teille ja keskityn itse G-pisteeseen. Siitä on tullut hyvää palautetta. Oliskohan olemassa double G-piste? Sitten sitä maatajärisyttävää voimaa mitattaisiinkin sitten jo magnitudeissa.
      T: Strippis

      Poista
  5. Minä käyn täältä Australiasta asti katsomassa Teuvon blögiä. On se Teuvo sen verran megaluokan julkkis. No injury, ihan tarkoituksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paivaa sinne Australiaan! Tulostan tämän sivun ja meen laittaan postilaatikkoon Reiskalle!

      Poista
    2. Oooh, Teuvo vastasi minulle! Nyt huimaa.

      Poista
  6. Kyllä ,nyt Teuvosta tehdään koko universumin megajulkkis ;) jopa marsilaiset kuule Teuvosta, jos ei ole kuullut jo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeistaan kun mun avaruusraketti on valmis, jota teen liiterissä!

      Poista