Powered By Blogger

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Unelmien Poikamies

Karismaattisten herrasmiesten ja Kohujulkkisten viikinkijumala Theuvor.

11 kommenttia:

  1. Voi ei! Nyt kyllä rakkauden ja kauneuden jumalatar Freija suoraan kuolee suruunsa, kun Valhallan jumalallisin jumala Teuvo livisti maanpäälle hurmaamaan kuolevaisia naisia...

    VastaaPoista
  2. Vaikka edelleen mielestäni blondi sopii sulle parhaiten niin on toi peppilångstrummpa-hiustyylikin järjettömän makee

    VastaaPoista
  3. tsykologi :DDD kaikkea se teukka keksii :D noh livessä kyllä tarviikin tsykologia ja kuka ois siihen sopivampi kun teukka :D onko sulla sitten samanlainen "tutkinto" kun sillä muumin noita kuvalla varustetulla tsirpulalla ;DDD kyllä mää teukka enemmän luotan sun palveluihin :D mun pulmakysymys onkin milloin on liikaa siis kalijassa :D ja mikä on liian hapokasta :D mää oon muutes kamuille laittanu linkkiä sun bloggiin :D itekki mietin blogia mutta en jaksanu alkaa ,,oon liian laiska..:D oon kuitenkin oululaiset ryhmässä--mut löytää facesta pekka ikonen oulu ...

    Pekka vaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liity Pekka sinakin Teuvon Hilluminaattiseurakuntaan niin etta pelastut taysin suaraan! Theuvor pelastaa!

      Poista
    2. Miksi Pekka tulet tänne minun haukkumaan, etkö muuta keksinyt? Antaisit Teuvon blogin olla edes kaiken riitelytahtosi ulkopuolella, tämä on Teuvon tuon lieven Jumalan blogi ja sinun henkilökohtainen kaunasi minua kohtaan ei kuulu tänne kiitos.

      Poista
    3. Ai niin sitten on tarpeeks hapokasta kun on mahassa reika. Teuvo ei tartte tutkintoja kun Teuvo on aivan liian alykas koulunkayntiin.

      Poista
    4. Pekka kun Teuvo kehottaa tuolla sivussa etta haukkumiset kommenttikenttaan kiitos niin tarkottaa etta saa haukkua vain ja ainoastaan Teuvoo ja tata kateellisten parjaamaa plokia. Tai no...Reiskaa saa haukkua viela enampi.

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Toi sun akne on ihana! Se on niin tyttömäinen! Saako tota akneekin auringosta niin kuin jotkut saa pisamia ja maksaläiskiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylla Teuvo on hankkinu aknensa ihan vaan kepapilla ja kaljalla ja katumuspaivina pihlajanmarjadetoksilla.

      Poista