Powered By Blogger

keskiviikko 30. marraskuuta 2016

SeiskaLiven muistolle: Dr. Teuvon Mindnullfess: Laajenna eturaivosi uudeksi vuodeksi!

31.12.2015: 
Koska Teuvo on paitsi kaunis, hyväsydaminen sekä useitten alojen lähes ammattilainen kuten ammattikuvaaja, ammattikokki, ammatticd-jukka, ammattimalli, ammattimeikkaaja, ammattikampaaja, ammattilaulaja, ammattikoreograafi, ammattitanssija, ammattielaintenhoitaja niin Teuvo on myoskin ammattiaskartelija ja lähes ammattiaivotutkija jotenka Teuvo  keksi mullistavan hoitomuodon Poytyan Ala-lerssin sivukylalla toimivaan Tsykiatrisairaalaan.  Aidinkielen opettajani soitti ja itki kun sai kuulla tasta!

Koska sahkohoito on Tsykiatrisairaalassa ulkoistettu ostopalveluna Pentin Sahkolle ja Masennukselle (mitä Tulpan Kauko ei tietenkaan voi sietaa etta havisi tarjouskilpailun ja irrottelee proppuja naapuritaloista) on hoidon taso ollut vaihteleva silla lähes terveet potilaat ovat enimmäkseen masentuneet vakavasti vaikkeivat olisi sita ennestaan olleetkaan. Kake on niin kateellinen etta vaittaa että Pena olisi varisokea ja yhdistanyt piuhat vaarin koska potilaiden kunto on keskimaaraista tasoa huonompaa ja masennusluvut Suomen karkitasoa.  Samalla menee sahkot koko kylalta vaikka ne on vasta  vedetty ja Teuvon 10 vuotta nuorempi aiti joutuu polkemaan polkusingeriin asetettua generaattoria että kylalla toimisi katuvalo edes osan paivaa ja Teuvo edes pystyy postaamaan upeita ja haluttuja ja odotettuja kuvauksia superjulkkiselamastaan omalla lahes uudella upealla 386 -kompuutterillaan mika on viela tarkeampaa kuin joku katuvalaistus tai leikkaussalien sahko.

Dr. Teuvo on nyt  kehittänyt Penan sahkohoidon rinnalle lisakuntouttavaa toimintaa joka on ekologistakin koska se ei vaadi lainkaan energiaa tai sahkoa. Se on Seiskaliven Aktiivisimmat käyttäjät - hoitomuoto (eli SÄKSÄ-hoito) toisin sanoen kongitiininen intergratiinihoitomuoto ja ilahduttanut vanhuksia kuten torvisoitto jota soitan veljeni laittomasti poltetuilta cd-levyilta sairaalassa. Se toimii tehokkaammin kuin metamfetaniini tai illaminaattien setorotiini laakkeet. Jopa pyoratuolipotilaat on lahteneet juoksemaan pihalle ja koomapotilaat on alkaneet repia sivuraivojaan! Teuvon vapaaehtoishoitotyo on aiheuttanut suurta kateutta joissakin ammattisykologeissa, jotka vainoavat Teuvoa jatkuvasti kaikenlaisilla ilmiannoilla ja valetsykiatrisyytteillä ja ovat nostaneet Teuvon useita kertoja oikeuteen mika on suuri vaaryys joka mainitaan Raamatussakin. Vaikka kukaan ei ole koskaan valittanut minulle mitaan vaikken ole koskaan edes uhkaillut kovin paljon ihmisia enka ainakaan kovin pitkaan, varsinkaan  vanhuksia.

 Teuvo hyvasydamisena tarjoaa tämän saman mindnullfess-askartelun joka aktivoi 80% aivokapasiteetista normaalin 10 sijasta ja taysin ilmaiseksi  ihanille ystaville ja peukuttajille täällä Seiskalivessä uuden vuoden aaton kunniaksi ja antaa tekemista uuden vuoden pyhiksi.

Tämä terapiamuoto on niin mullistava etta minulle on salaa jo kerrottu etta se varmasti saamaan ensivuoden Nobelin palkinnon mutta en saa viela paljastaa asiaa. Teuvo onkin kaskenyt jo Mälliä tilaamaan puvun suoraan ulkomailta ja aloittanut kaalisoppadieetin ja gratinaatiohoidon, joka poistaa kehosta vain nestetta jota on kertynyt Teuvon  kehoon koska Teuvoa vainotaan ja kadehditaan jatkuvasti koska Teuvo on kristitty ja nahnyt ennenkin nakyja!

Tassa ohjeet joilla et voi epaonnistua laajentamaan tajuntaa koko ensi vuodeksi:
Leikkaa tykkaamasi kayttajaprofiilikuvat ja liimaa ne valmiiseen Aktiivisimmat kayttajat-listaan miten tykkaat. (Tee oma Seiskalive:n sivua muistuttava plogi ensin koska Seiskalive oli ja meni) Oma kuva ensimmäiseksi tietenkin.  Leikkaa sopivat kirjaimet kirjainarkista. Teuvo on huomaavaisesti ja fiksusti  (minulla on kaksi kasia Ala-Lerssin kansakoulun seitsemannella luokalta ja mieheni Mälli on käynyt levynasettajakurssin) asettanut useampia kirjaimia niista kirjaimista mita eniten suomen kielessa kaytetaan. Suomen kielessa on useita samoja kirjaimia ja hienommat ihmiset voi käyttaa myös ulkomaisia kirjaimia.  Mikali kirjaimet loppuvat jostain syysta kesken niita voi tilata lisaa Osuuskaupasta Aulikselta kuten myos vuoden 2008 denukalenteria. Kun oma lista on valmis voi sen asettaa seinälle suoraan Tasavallan presidentin kuvan viereen. Denukalenterin saa myos kaupan paalle 45 euron hintaan.

Viela  kerta kiellon paalle:



11 kommenttia:

  1. Tanne saa kirjoittaa tunnelmallisia ja suloisia viesteja ja nimettomia herjauksia!

    VastaaPoista
  2. Oma profiilitassu löyty, samoin entinen profiilikuva. Tapetointi on hyvin onnistunut, saumat suorassa. Teuvo tykkää vihreästä edelleen? :) Keep on going! t. Syyskoira

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. <3 sniif. Long Live sinne Hiekkajoen kalasarkillekin!

      Poista
  4. Teuvo on ihana! Lisää Teuvon toilauksia Myhyyn, kun Seiskasta tuli potkut mediavainon ja mediapetoksen seurauksena. - I will allways love you, Teuvo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuh! Tati. On syrjintaa jos ei Teuvo paase Rymylehteen!

      Poista
  5. Byäääää :( Muistit minutkin, mä on päässyt kanssa :) Löv u ♥
    En uskalla sitä pizza enää tehdä, kun meille viimeksi pääsi vahinko käymään. Oli pullat uunissa vai oliko se närästys ;;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsa pitaa Teuvon tiella. Ja pullat uunissa. Moikka Andalusija <3

      Poista