Powered By Blogger

sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Teuvo on ice seka viehattava prunetti ja miksi peruin keikkani!!!











Kirjoitan taman nyt taysin julkisesti kun kukaan ei nayta ottavan kantaa tapaukseeni kun sain hermoromahduksen ja yltio paissani riisuin housuni ja hilasin itseni Förin mastoon alasti!  Kaikki sanoi etta se on hyvin viihdyttava numero ja olenkin ottanut sen tanssi numeroksi keikalleni ja lausun valilla raamatunlauseita.  Torkeaa kaytosta liikenne yhtiolta oli pudottaa Teuvo etalamauttajalla alas ja se loukkaa Teuvon ihmisoikeuksia hyvin voimakkaasti ettei minulle makseta mitaan korvauksia siitä etta Teuvon vaitettiin haisevan vanhalle viinalle ja muulle epakristilliselle kuten deliverancylle, joka valui taysin ilman syytani jonkun kateellisen Siwan kassan paahan.  Totta kai Teuvoa alkoi huimata mastossa ja XL kebab ranskalaisilla ylostemmattiin Teuvon mahasta!  Ei Teuvokaan ole taydellinen, vaikka olen yleensa sita mieltä! Olin hyvin kaunis ja siisti silloin kuten nytkin ja taysin menossa evankelioimaan ja huusin tornista vain uskonasioita kuinka joudutte viimeiselle tuomiolle jokaisesta sanasta ja naurunaamasta jonka olette Teuvolle laittaneet! Pelkasin etta minua kidutetaan voimakkaasti sen jalkeen kun minut on murhattu kuten Lucia neitoakin!

Minuun kohdistettiin nimittain hyvin voimakkaasti useita sahkoiskuja polkkatukkaisten ja rumien poliisien toimesta! He olivat ottaneet demonin muodon! Ajatelkaa jos minulle olisi sattunut jotakin ja minulle olisi kaynyt kuten Titanigille viisikymmentävuotta sitten! Teuvolle, Suomen omalle Prinsessalle ja herran omalle kaunottarelle!  Poskeni vain vierivat kun ajattelenkin asiaa! Nyyhkytan aina kun ajattelen miten kaikki surisivat jos minulle Suomen kauniille prinsessalle sattuisi jotain.  Jouduin siis putkaan ja minulla oli silloin hyvin voimakasta meikkia jota joudun kayttamaan koska esiinnyn kristillisesti eli quiet strong mace-up; put this pigture is taken many ears  ago when I was not veri  porno-ken i have porpoise shoes ja olin ottanut upeat hiuslisakkeeni paljaisiin kohtiin! Ne sopivat niin hyvin yhteen uuden mekkoni kanssa. Joku eksyttaja kehtaa vaittaa ettei se ole kristillista mutta on turha alkaa vaittelemaan kanssani tasta!!!

Olen paitsi piileskellyt taalla ulosottomiesta, poliisia ja Supoa myoskin osallistunut taalla Hiekkajoen Kalasarkilla 100%  kristilliseen kilpailuun ON ICE !  Kun sanon etta olen ON ICE ei se tarkoita etta Teuvolla on jäätä viskilasissa tai teuvo tsillaa voimakkaasti eli ei tee suomeksi yhtaan mitaan!  Teuvo on taysin raitis,  preisthöloord!  Kuukauden.  Muutamia retkahduksia  lukuunottamatta viikonloppuisin joita tulee kun ahdistun ilkeista ihmisista ja ihooni tulee nappyja.

Teuvo tuli kilpailussa hienosti seitsemanneksi viehattavan prunettini Auliksen kanssa. Muut eivat kestaneet sita tsillausta ja vajakkeja niin kuin Teuvo ja peruivat osallistumisensa.  Teuvo kesti.  Naurunaamojen maara kertoo Suomen halyttavasta tilasta ja siita etta taalla on paljon vajakkeja ja sukurustaajia ja kerjataan rienaajat teidan nenastanne verta tahalleen hyvin voimakkaasti! Minua vastaan kaytettiin voimakasta ainakin 40% punaista noituutta, jota oli sekoitettu 0% viskilasiini, ja se sai paani taysin sekaisin. 

Suomessa on halyttavasti myos mustaa makiaa jota yritettiin sitakin taas asettaa Teuvoon useita kertoja, eras ihailijani teki sita koko yon taysin ilmaiseksi vaikka nimenomaan sanoin etta se maksaa 10 000 euroa kuukaudessa ja haluan matkat maailmanympäri jokapaikkaan. Eika asunto kuulu hintaan! Pitaahan Teuvonkin leipansa tienata enka voi olla taysin 100% jokapaikassa kristillinen vaan pyha henki on minussa ajoittain, ovat minulle useat henkilot kertoneet. Valilla se on jossain muualla.  Miksi Teuvon muka pitaisi menna keikalle missa on vain vajakkeja ja Teuvolle ei kukaan siella  sano kuinka kaunis ja siisti olen eika peukuta upeita kuviani? Ja sitten  viela valitetaan etta  Teuvo lyo tuopilla ja taksitolpalla paahan! Eikö tassa maassa ole mitaan oikeutta OMG! Onneksi olen kaunis ja noyra ja nama kuvat todistavat etta elamme lopunaikoja!


Teuvo temmattiin pari vuotta sitten ylos hyvin voimakkaasti yltiopaissani


2 kommenttia: