Powered By Blogger

lauantai 22. kesäkuuta 2019

Mekko pyorii paassani! Finding extradimensional gentlemän. En ymmarra miehekkaita naisia!

Pakastepitsan vari sopii hyvin hiuksiini joita hyvasydaminen Teuvo vie kodittomille ja nalkaisille Preistöhloord.















This is thö centrum of Poytya! Teuvoitettua and siunattua Juhannusta kaikille! Toivottavasti olette viettaneet yhta stoned 0 % alcohol free life kuin Teuvo? Koska tämä teksti tulee olemaan liian rankkaa ja myös osittain kuvottavaa joillekin ihmisille; editoin kirjoitukseni niin, että kirjoitan pääpiirteittäin vain suurinpiirtein sen; mitä Jumala kaski minun kertoa ja voimakkaat lopunajat varoituksen merkit. Valitan että lapparissani ei toimi lainkaan suomalaiset aakkoset.

Kaikki on kyselleet missa Teuvo on, kun en ole paassyt julistamaan faneilleni voimakkaasti sanaa ja pelastamaan suomalaisia kadotukselta! Moni suomalainen onkin kadonnut jaljettomiin ja eksynyt kuten suurin osa Teuvon naapureista. He eivät pysty kateuttaan asumaan Teuvon lahella koska mita pyhempi joku ihminen on sita vahemman henkivalloissa olevat langenneet ihmiset sietaa olla lahellani. Karismani vaikuttaa niin eika Teuvo voi sille mitaan! Olen joutunut olemaan taysin piilossa perunakellarissani silla minuun hullaantunut ulosottomies seuraa minua ja varasti lapparini suoraan myos! En ymmarra tata miksi Teuvoa vainotaan tassa maassa! En ole voinut tilata yhtaan uutta mekkoa! Olisipa se ollut edes ; "sisaanpanomies" Ehe Ehe Ehe!!! Teuvo on ollut aina hyvin huumorintajuinen! Sitä ei moni tieda vaan pitaa Teuvoa vain lopunaikojen ennustajana. Mutta Raamatussa sanotaan etta vaikka maailmanloppu tulee hyvin pian ehtii viela tilaamaan yhden mekon ja korkkaamaan pari pulloa 0% alcoholfree viskia ja pyrkia presidentiksi! Seka krillaamaan muutaman paketin makkaraa!

Moni puolue on nimittain pyytanyt Teuvoa kevaalla vaaleissa ehdokkaksi varsinkin ne puolueet missa on karismaattisia herrasmiehia kuten eksyttäjänä tunnettu laittomuuspuolueen johtaja J.Pöhö tai Suomen Siveysvalvontakomission naisten alusvaatejaoston paallikko Loimi Innocentius Lampaanliemi. Han on kuitenkin Teuvolle sopimaton koska ei omista kuin potkukelkan. Euroopan presidentti olisi minulle viela parempi silla voisin lopettaa lopunaikojen Cern junan;; joka kulkee valilla Keskusta - Pernod ja joskus jopa Pansioseen saakka!

Kansakoulunopettaja Pöhö kävisi muuten gamppanioimaan Teuvon presidenttiehdokkuuden puolesta mutta han ei voi pitaa nappejaan erossa Teuvosta! Teuvo on kuitenkin jo hengellinen johtaja ja minulla on useita armolahjoja joten en ymmarra miksei Teuvoa pyydeta voimakkaasti presidentiksi tai arkkipiispaksi?!! Pain vastoin joku eksyttäja kirkosta kaski tulla taas poistamaan Teuvon keikkajulisteet alttaritaulusta! Teuvon vetovoima on niin suuri, ettei Einsteinin suhteellisuusteoria laskut voi pitaa paikkansa lähes vaikka en olekaan voimakkaasti massallinen kappale koska olen upeasti laihtunut 12 kiloa. Teuvo ei voi edes kavella kadulla ilman ettei karismaattiset ja herrasmiehet lahestulkoon kaadu paalleni jatkuvasti kristillisen voimakkaalla putoamiskiihtyvyydellä!

Vesi kastelee Teuvoa voimakkaasti
Olisin itsekin aanestanyt itseani vaaleissa mutten tiennyt etta aanestyspaikalle pitaa menna ennen kello kahdeksaa OMG enhan mina nouse ylos ennen puolta paivaa, silla eturauhaseni rajahtaa muutoin!  Syon siihen rauhaslaaketta ja  suklaamunia; mutta jotka voi aiheuttaa voimattomuutta; joten minun on hyvin vaikea nousta aamuisin ennen iltapaivaa; joten ajanlaskuni on sama kuin Hiekkajoen Kalasarkilla.   Pitaako Teuvon muka ehtia joka paikkaan ????  Miksei kukaan muu tee yhtaan mitaan? Hei Haloo!   Olin jo ostanut aanestyssaappaatkin; mutta ne jaivat nyt kayttamatta. Mekkoni jonka suunnitteli Teuvolle ulkomaalainen ystavani nimelta Hauti Kouturi ja se pyorii paassani enka loyda paanreikaa!  En voi sitapaitsi ymmartaa miehia jotka haluaa pukeutua naisiksi kuten Hönö Virtsanen!  Ei hanesta voi tulla koskaan yhta upea ja naisellinen kuin Teuvo.

Tassa on myös Teuvon kristillinen seuranhakuilmoitus;   silla en voi sietaa tuota vajaaalyista kihlattuani joka ei tee kuten kasken ja on myos vakava mielipuoli;;;; vaan on jopa uskaltanut sanoa minulle vastaan mika on selvasti paholaisen tyota! Han ei ostanut minulle uutta puhelinta ja lapparia jonka ulosottomies torkeasti varasti  vaikka kaskin hanta hyvin voimakkaasti eri kielilla! Hanessa on selkeasti demoni! Preisthöloord! 

Hi This is Teuwo tho Män and livejumala. I äm looking seriously for a single  or  married extra dimensional gentleman entities for a serious ship,  and rileissöns no games, not one night stands. But two night it's ok and 30 000 euros.   I’m Porno-Ken christian.  I like men who have chemistry in wallet and  audible heartbeat ; good personality; high age opaut 89.  I dont go bars but pervormances yes not topless but bottomless. 

Kesähelteillä esiinnyn ilman housuja koska raamattu selkeästi kieltää tanssimasta poydilla topless joiden mukana on huomattavasti helpompaa esittää nopeita ja vauhdikkaita biisejä! En itseasiassa pidä; että minua jatkuvasti verrataan kuuluisiin misseihin kuten Army Cuselaan, sillä olen nykyisin huomattavasti hoikemmassa kunnossa. Nätit kasvothan hänellä on ja myös samantyyppinen tyyli kuin minulla paitsi Teuvolla on tyylikkaampi.

ps. Minun kauttani moni paholaisen palvoja on ottanut yhteytta
ps. Mina voin elaa loppuelamani taysin suoraan kirjassani.
ps. Oletteko paholaisia jotka matkitte Teuvoa pilkkasivuillenne?
ps. Poistakaa heti ihmiset taysin suoraan noin 20 ihmista joita Teuvo ei hyvaksy kaveriksenne. 
ps. Kuka tulisi tekemaan Teuvolle kattoremontin ASAP ja tuokaa samalla krillimakkaraa?
ps. Mihin tama maailma on oikein menossa? kysyy Teuvo.


6 kommenttia:

  1. Ihanaa Teuvo, olet hengissä. :)

    VastaaPoista
  2. En tiedä onko Teuwo naisellinen mies vai miesmäinen nainen. Menee sekaisin pakka kun katsoo Teuwoa.

    VastaaPoista
  3. Teuvo, oh Teuvo.. en ole käynyt blogissasi pitkään aikaan. Oli suruja ja masentunut mieli, vieläkin on. En ole itsekään jaksanut laittaa blogia tulemaan pitkään aikaan.

    Terveisiä sinulle, olet ihana! Kunhan tässä innostun taas katselemaan verkkoa, käyn kyllä läpi kirjoituksesi (pitäisi kyllä myös jaksaa lukea you-know-who-blogi, jotta pääsisin perille mistä on kysymys ..

    Talenttisi ja karismasi ovat todella siis, TODELLA häikäiseviä!!

    <3 <3 <3

    - Tavisohiossa!

    siis

    - Mia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, taysin suoraan naen sinne Hiekkajoen Kalasarkille, kiitos kaynnista. Teuvokin on kaynyt helvetissa 2 kertaa ja kerran taivaassa kolmella eri tasolla.

      Poista