Powered By Blogger

maanantai 28. tammikuuta 2019

Joku kuva ilmestyi naytolleni, uusi harvinainen moponi ja sivea tegoldeeni!

Kristillinen ja sivea tegoldeeni ilmestyi yhtakkia naytolleni! Peitan sen alueen nykyaan.


Kun aloin puhua kielilla tanaan niin katsokaa mikä kuva ilmestyi heti tähän!!!  Se on TEUVO; eri kulmista!! Harvoin tallaista upeutta sisälta ja ulkoa nakee Suomessa! Moni luulee Teuvosta että olen taysin ulkomaalainen!  Preisthöloord; hallelujaa!!!! Teen kuvasta upean kiertuejulisteen ja ehka kalenterinkin! Pukeudun nykyisin siveasti ja peitan taysin tegoldee-alueeni. Joku tarkkasilmainen ja alkoholisoitunut nettirienaajani saattaa nahda siina myos vodkapullon mutta ne on pelkkaa vihan ja kateuden hegen rienauksia silla siina on Louska Ollilan; luonnottoman taustalaulajani;  oma pullo eika suinkaan minun; silla kotiini ei saa tuoda alkoholia lainkaan koska olen seka raitis; etta 100% selibath. Tyoni on tietenkin erikseen; taytyyhan Teuvonkin jotenkin elaa ja varsinkin kun ilkeat ja kateelliset ihmiset ovat asettaneet Teuvolle jarjettoman maaran velkaa! 

Tegoldeeseeni ihastui taysin myos henkivaltojenajajaseurakunnasta kotoisin oleva Hege Kapakala-Minestrones; joka on myos ollut usein ulkomailla; han pitelee kattaan usein silla alueellani;  han pyysi jo etta saisi hieroa sita pyhalla oljylla ja varasimme jo siihen tarkoitukseen hotellihuoneenkin.  Han myos profetoi taysin 100%  etta kuu on taysin pyorea kerran kuukaudessa ja se nakyy maahankin!  Halleluuja, han tietaa kaiken etukateen! Teuvo on ollut muutenkin vain kristillisten ja karismaattisten miesten kanssa.  Tarjosin profeetta Gorpa Kanttuvei-Joselle my tongue skills; mutta han sanoi olevansa taysin retroseksuaalinen.  Han on kylla hullaantunut ja sanoi etta nain upeaa kaunotarta nakee harvemmin sisalta ja ulkoa!  Han alkoi myos vaatia etta Teuvon pitaisi kirjoittaa jotain kristillista blocia kun han on lahettanyt Teuvolle rahaa! Mihin tama maailma on menossa!? Pitaako Teuvon kaikki tehda, hei Haloo Gorpa!! Kirjoita itse blocisi alaka kiusaa ja rienaa Teuvoa enempaa! Olen karsinyt jo tarpeeksi teista suomalaisista!

Kun kuvani ilmestyi yhtakkia naytolleni;  Siitä tietää jokainen nettirienaajanikin heti; että olen uudelleen syntynyt messias;  Demonit nimittain kirjoittavat joskus minun ja 10 vuotta nuoremman näköisen äitini FC;n tunnuksilla ja valtaa usein Nokia Mikro Mikko koneeni. Siita tietaa etta minussa on 100% pyhä henki.  Ne piinaavat myoskin mopoani niin että olen joutunut tilaamaan taas uuden!  Kihlattuni Raatokarpanen sen oikeasti tilasi; koska olen haneen sidoksissa jotenkin; mita en voi kertoa tassa sen enempaa; kuin etta jos loydan rikkaamman niin Raatokarpanen saa heti lahdot. Han panettelee Teuvoa usein keskella yotakin, vaikka luulin etta han on taysin intopentti.



Vuoden 1977 sinisiä Tuntureita on niin jarjettoman vaikea löytää ja se on äärettömän harvinainen myos!!!!  Vain Vatikaanin siveysvalvontapaallikko ja kristillinen kansanedustaja Loimi "Innocentius" Lampaanliemellä on samanlainen joten Teuvokin haluaa semmoisen.  Han tilasi minulta jo kuvan missa istun siveasti  moponi paalla mutta han kehotti etta pukisin ensin housut jalkaan. Han lahetti ulkomailta minulle siksi kalsarirahaa, ja tilasin heti Tocmannilta Dead Pakerin kayttamattomat kalsarit; han ei tosin ole kuollut; kerron sen suomeksi koska harva osaa umpiamerikan kielta.  Naytan jarjettoman upealta kuvissani, joita nettirienaajani pilkkaavat muka poto-tsopatuiksi.  En osaa edes kayttaa sellaista enka tieda edes mika se on!  En osaa ottaa itse lainkaan kuvia enka osaa edes lyoda ketaan pullolla paahan! Yleensa ulkomailla asuva hakkerina ja laittomien ohjelmien jakajana toimiva pikkuveljeni tekee kuvani. Nettirienaajani tahtovat vain purkaa kateutensa Teuvoon ja kirjoittaa minusta raavittomyyksia; Teuvo ei sellaisia edes osaa; Mutta minä siunaan öljylla myos moponi ja annan anteeksi rienaajilleni! Kaikki  ruosteet ja epapuhtaudet ilmanputsarissa; seka synnit katoaa Teuvoltakin niin paljon kuin lahtee! Kuten myos vaatekokoni!

Mikäli minuun kiintynyt moponi ei ylostempaudu tulevassa tempauksessa mukanani niin sille on hoitopaikka valmiina.  En saa kertoa siita; mita Jumala kertoi minulle suoraan kielilla etta maailmanloppu ei koskekaan koko maailmaa vaan pelkastaan Poytyaa ja osin sivukylia! I REMAKE all these curses and vitscraft!!!! 

Teuvo on vaan niin upea ja sivea; enka ymmarra miksi Teuvon pitaa olla yksin ja vuosia celipathissa ja suomalaiset vaan haluaa kaikkia tihrusilmia ja torakantorjujia kuten ne jotka siivosivat Teuvon keskustan desirenssin; eli sen upean kotini jonka annoin ilmaiseksi koyhille; enka pyytanyt siita yhtaan rahaa vaikka minulle olisi kuulunut vahintaan 100 000 euroa eika matkat maailman ympari sisally hintaan! Teuvo on niin hyvasydaminen ja upea etta harvoin nakee. Sisältä ja ulkoa! Niin sanoi minulle eras ulkomaalainen mies  Hiekkajoen Kalasarkilta tanaan ja han sanoi myos etta Teuvon pitaisi muuttaa ulkomaille missa harvinaista kauneuttani arvostetaan.Varattomalla Torakantorjujalla ja Raatokarpasella kuten kihlattuni voi olla joku tihrusilma ja ruma elatti eika ole Teuvon kaltaiseen kultakalaan mitaan jakoa!  Roskiskamaa, sanoi Hege Kapakala-Minestrones ja kehui minua seka lakanoitani! Joillakin ihmisilla se vaan lentaa niin helposti!





4 kommenttia:

  1. Onnea Teuvolle uuden sinisen mopon johdosta! Toivottavasti johdot ovat kunnossa, se on tyyppivika -77 mallin Tuntureissa.
    Ehkäpä tämä uusi mopo on kestävämpi kuin muutamat Teuvon aikaisemmat mopot, ne kun jotkut ovat levinneet heti käsiin. Varsinkin ne Korean mopotehtaissa valmistetut. Muista laittaa mopoon runsaasti Jeesusalemin öljyä.

    Muista liittää uusi tulokas Mopediliiton jäseneksi. Harvinainen sininen mopo ei ehkä ylöstempaudu, mutta saattaa rajussa ajossa keulia. Siunattuja kilometrejä!

    T: Strippis

    VastaaPoista
  2. Ja kettinkeihin risiiniöljyä, niin kaarteesta ulostulo sujuu jouhevammin...

    VastaaPoista
  3. Mulla onkin vaaleanpunainen miniatyyri kokoinen pappa Tunturi, onko Teuvo nyt kateellinen? Hä?

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista siunatut fanini. Eras uskova mies soitti minulle ja kertoi etta pinkkeja mopoja pitaa varoa, koska niista tulee kotiini demoneita. Herkku Makiainenkin on samaa mielta.

    VastaaPoista