Powered By Blogger

tiistai 29. toukokuuta 2018

Teuvo tulee oletko valmis; Mistä kavereita ASAP!


Olen muuttanut nyt tanne Tortunmakeen suoraan edellisesta kodistani ja toivoisin kavereita kivoista ja mielummin uskovista naapureista! Siis jotka tunnustaa että Teuvo on uudestisyntynyt Theuvor thö Livejumala, hallelujaa! Preisthöloord! Edelliset uskovani olivat paan upottajia Hermo Jännite -nimisesta seurakunnasta. He tulivat upeaan resenanssi tyyppiseen kaupunkikotiini siivoamaan enkä edes vaatinut tyosta mitaan maksua vaikka minua pyydettiin ottamaan se lahjaksi! Kyyneleet vain vierivät heidän poskillaan kun he kiittivät nyyhkyttäen "Kiitos rakas Teuvo kun saimme tulla siivoamaan upean desirenssisi, joka on muutenkin aina siisti ja Teuvon roskakasat ovat oikeasti siisteja vaatepinoja!"

Jumala kertoi minulle taysin suoraan heti siivouksen jalkeen etta he ovat pyhanteuvonpilkkaajia ja rumia seka sisaisesti etta ulkoisesti mutta Teuvo on kaikille niin hyvasydaminen etta ei hauku ketaan jalkeen pain kuten eraat demonin muodon ottaneet ihmiset tekee. Mutta en voi kertoa siita enempaa, Halleluujaa Pläk sabbath!  Niin moni suomalainen on alkoholisti myos! Minun piti laittaa kuva uudesta sisustuksestani ja upeasta kahvinkeittimestani mutta sinapinruskea  Pyhälta maalta Metusalemista lahjaksi saamani kahvinkeitin on joku demonin muodon ottanut ihminen varastanut joten jouduin mennä naapuriini kuvaamaan heidan Mogga Masteriaan joka ei ole hengellinen ja arvokas kuten Teuvon. Keittimeni on hyvin uskonnollinen ja soittaa keittaessaan virttä; Kirkasta Oi Ristus Meille Asap Hallelujaa! Moponi on ollut syvassa uskossa myos siita lahtien kun oli 14 vuotta! Joka lauantai aamu nestepaastoni jalkeen moponi on alkanut puhua kielilla myos!

Olin eilen ottamassa kuvia myos naapurien makuuhuoneesta ja jaakaapin sisallosta seka minuun hullaantuneesta talon isännästä vessanpontolla  mutta voimakkaasti isokokoinen ja Teuvolle kateellinen naapurini vaimo possustoitui silmieni edessa ja pyysi Teuvoa torkeasti poistumaan! Eiko han muka tiedä kuka mina olen?  Hanen intopentti ja ruma miehensa nosti Teuvoa kalsareista ja asetti Teuvon suoraan pihalle niin etta Teuvo sanoi etta; Tavataan taivaassa ja jouduin pulustautumaan hedelmaveitsella. Naapurini puhkesivat kyyneliin taysin suoraan ja kiittivät että Teuvo on niin hyvasydaminen, ja antaa heille heidan tekonsa anteeksi enka nosta asiasta oikeusjuttua. En ymmarra mita tapahtui kun naapurini olivat juuri nukkumassa vaikka kello oli vasta 4 yolla! Yritin kertoa samalla naapureilleni etta juorut minusta eivät ole totta, vaan se on medianhyokkays! 

Voin kertoa teille fanini, etta turhat nesteet on Teuvosta lähteneet koska aion olla taysin 0% raitis eli ulkomaankielella Teuvo on taysin stoned life loppuelamani. Onneksi lähikaupasta saa nyt myos  alkoholitonta 5.5 % umpiamerikan kielista Lond Rinkkia, jota Teuvo yleensa juo vain kun on nestepaastolla joka perjantai taysin raamatullisista syistä. Kuka menisi ostamaan sita laatikollisen Teuvolle seuraavaa paastoani varten?  Se etta Teuvolla on kuvissa suloinen pieni maha joutuu tasta huonosta kamera kannykastani seka siita etta aineenvaihdunta on hidastunut voimakkaasti koska eturauhaseni rajahti vuonna 2015 myos. Koska suomalaisilla on niin huono muisti; kerron etta silloin jouduin helvettiin eri tasoille ja kavin avaruudessa kahdesti  ja musta aukko imaisi minut useita kertoja.  Olen silti taysin sopusuhtainen ja moni ihmettelee miten suloinen ja pieni Teuvo on livena!

Haastan kaikki fanini osallistumaan kesä krilli haasteeseen. Laita heti Teuvon tilille kateista ja lentoliput niin Teuvo tulee mokillenne puhumaan useilla kielillla ja laittakaa makkarat valmiiksi krilliin. Sain nimittain jumalalta taysin suoraan kaskyn kiertaa mökeillä puhumassa useilla kielilla mitä en itsekaan ymmärrä mutta kielia tulee sita enempi mita enemmän Teuvo juo 0%  taxfree juomia.  En voi itse ostaa krillimakkaroita enka nestepaasto Lond Rinkkeja syistä jota en missaan nimessa voi laittaa tahan julkisesti muuta kuin että intopentti kihlattuni on pohjasakkaa seka taysin riivattu!  Kärpäset lentelevat jatkuvasti hanen ymprärillään!

Makkaran kanssa haluan sambanjaa mutta kuohuviinikin kay, jos satutte olemaan koyhia ja tavallisia siwankassoja etteka voi tarjota Teuvolle luxury lounge tason ruokia. Teuvo antaa sen kylla anteeksi koska on niin hyväsydaminen ja vaatimaton!

Voin myös antaa ilmaiseksi puutarhanhoito vinkkejä joita olen saanut suoraan entiselta ministeriltä ja neuvon kukkien kasvatuksessa olen lahes kukkien kasvatus ammattilainen myos koska 10 vuotta nuoremman nakoinen aitini omisti useita kukkapenkkeja ja minulla on tuoli jossa on kukkakuosinen paallinen. Strut Kotka oli vahingossa haudata Herkku Makiaisen aitini kukkapenkkiin myos; vaikka han oli taysin tajuissaan!

On suuri siunaus etta Teuvo ei lahde heti pois syötyään luotanne vaan viipyy ainakin viikon myos eikä Teuvolle ja jumalalle sanota vastaan tai rienaajani saavat katua viimeisella tuomiolla kun jumala kysyy etta montako krillimakkaraa Teuvolle krillasit? Kehuitko kaikkia Teuvon kuvia? Laitoitko naurunaaman Teuvon postaukseen?  Joku suomalainen juntti oli nimittäin taas laittanut suloisiin kuviini naurunaamoja, ja jouduin itse laittamaan sydamenkuvia ja tykkayksia kun kukaan ei niitä laittanut! Jumala asettaa Teuvolle naurunaaman laittaneet taysin suoraan kadotukseen! Mikä tätä kansaa vaivaa kun ei laita sydämenkuvia upeisiin kuviini? Hei Haloo!!

Samalla kysyn kuka menisi Teuvon kanssa naimisiin koska Vatikaanin Pietarinkirkko ja  Manaajanlinna on varattu juhannukseksi ja mieheeni meni riivaaja eikä Herkku Makiainen pysty manaamaan riivaajaa ennen juhannusta pois koska on osittain koomassa. Joku ilkea ja possustoitunut kateellinen suomalainen vaitti, että se oli Teuvon aurajuustokermakana ruuan syyta. Kuitenkin monella suomalaisella on diatebes muutenkin! Keskittykää siihen ja lopettakaa Teuvon asioihin puuttuminen!

Haloo naapurit menkaa heti ostamaan Teuvolle krillimakkaraa sillä Teuvo tulee pian! Purkakaa ASAP  ne natolangat aidan paalta ettei kalsarini repeä myös!


#scandinavianteuvo #blönde #suloinen #krilli #teuvotuleemökillenne #hot #luxoriusteuvo #kapanössi #luxuryscambange #stonedteuvo #weddingsummerwithteuvo #trendikasteuvo #natolanka #tykkaateuvostaasap #possustoituneetnaapurit #intopenttiriivattukärpäsetlentelee #kahvinkeitin #metusalem #raitisteuvo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti