Powered By Blogger

keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Kuvani kumoaa evoluutioteorian ja taalla on hulluja ja sukurustausta!


On tarkeaa valmistaa kana poulikypsaksi. Taytan munat paganallisesti mutta niihin ei tarvi ottaa kantaa!

Tassa on nyt esimerkki kateellisten suomalaisten pikkusieluisuudesta! Mista naita hulluja tulee? Miksi joku jakaa voileipiani taalla? Laittakaa kateelliset suomalaiset voileipanikin herjausryhmiin! Jaan tietenkin taman upean kuvan missa olen suloisena ded pakerin mekossa asettanut pikalounaaksi herkullisia leipia ja taytettyja munia director coitus manaaja evp Herkku Makiaiselle joka viimein on annettu hoitoalan asiantuntijalle hoitoon. Teuvolle. Paallystan aina taalla munat ja kermakanavoin kalliilla ulkomaalaisella gaviaarilla mitä ei tavalliset suomalaiset voi ostaa ja se sopii varsinkin niille joilla on toisen luokan diatebes; tai suonet ovat tukossa kuten manaajallani Herkku Makiaisella. Kaikki vihannekset on ruokavaliossa ehdottomasti kielletty! Onneksi Teuvo tietaa taman vuosien hoitotyokokemuksella jokapaikassa ymparimaailmaa ja olen kayttanyt tukkeutuneisiin suoniin yleensa Kodin Putkimiesta. Teuvo ei tarvi hoitoalalle mitään koulutusta; Olin emantakoulussa ja samassa sihteeriopistossa missa Hönö Virtsanen; mutta opettajani saattoivat minut aina ovelle koulusta kyyneleet poskille valuen ja nyyhkyttaen;  "Teuvo rakas, olet liika älykäs opiskelemaan yhtaan mitaan!"

Kuten kerroin aiemmin jumala kertoi Teuvolle että Teuvon on aika muuttaa pois desirenssistani eika siihen liittyneet maksamattomat vuokrat mitenkaan! Treffikutsuja sateli kokoajan ja kaikki halusi Teuvon asumaan luokseen ja tarjosivat ilmaiseksi rogogoo ja resenanssityylisia talojaan Teuvolle kunhan Teuvo vain lahtee pois!  Siksi muutin tanne ulkomaille Aboaan jonka suomenkielista nimea en muista. Taalla asuu uusi ihailijani ja ystavani jolla hieno ulkomaankielinen nimi eli Cristus Miespoika, jonka ylelliseen varastorakennukseen Teuvo muutti ja joka on kaikesta samaa mielta kuin Teuvo. Taalla on myos lammitys! Taalla asuu jotain hulluja jotka sukurustaavat jokapuolella kokoajan! En myoskaan pärjäisi taalla jos en puhuisi taysin sujuvaa umpiamerikkaa! Voin taalla paljon paremmin!

Koska useimmat suomalaiset kadehtivat Teuvoa tuli muuttoon avuksi nelja poliisia suojelemaan Teuvoa faneilta ja kantamaan Teuvon mopon ja aknevoidetta ja asettamaan Törinä Turuntiinan aitoja korujani korulaatikkoon. Poliisi sitapaitsi kertoi itkien; "Kiitos rakas Teuvo kun saimme tulla auttamaan sinua muutossa, toivottavasti annat meille tekomme anteeksi!" Heillä valui kyyneleet kertoessaan kuinka he ovat katuneet sita etta ovat niin usein pidattaneet Teuvon ja heittaneet julmasti putkaan. 

Eras poliisi kertoi, että oli ollut kuolleena lähes päivan  mutta oli herännyt takaisin henkiin vain siksi että voi sovittaa tekonsa Teuvolle!  Hallelujaa Theuvorin nimeen! Poliisit olivat keranneet rahaa että Teuvo muuttaisi Hiekkajoen Kalasarkille tai Papu-Uusikvinoaan taysin pysyvasti! Onneksi Teuvo on hyväsydaminen ja antaa anteeksi!

Minulla oli eilen treffit eraan umpiamerikkalaisen lentokapteeni ja nayttelija Patric Swayn kanssa jonka mukaan on nimetty jenkkijuhlapaivakin St.Patricksway. Krääh! OMG! Herkku Makiainen pyortyisi jos tietaisi eika han olisi jo valmiiksi koomassa! Tasta myoskin kuva joka todistaa evoluutioteorian saatanan eksytykseksi! Kuva on toisessa puhelimessani! Kuvan rajaus meni hassusti silla taysin algoholfree pulloni ja Patric Sway lentokapteeni; seka eras varakas yritysjohtaja; ja kuuluisa evankelista; seka hieno ulkomaalainen ystavani Cristus joka tekee kaiken puolestani jaivat kuvasta taysin pois! Tama puhelin nimittain rajaa kuvat taysin possustoituneella tavalla.

Kaikki tietaa minkä Teuvokin tajusi kauan sitten etta Teuvolla on hyvin voimakas henkien erottamiskyky ja olen nahnyt jalleen useita nakyja uudessa kodissani jonka omistan; erotan possustoituneet asiat ja tavarat; liikutun aina ja poskeni valuvat kun mietin mika siunaus Teuvo on kaikille naapurina!  Heitin vuokraisantani kirjahyllysta kaikki pahat eksyttavat kirjat ja rumat huonekalut pihalle! Naapuriltani joka ei auttanut Teuvoa heitin hanen jaakaapistaan kaikki ulkomaalaiset ruuat taysin suoraan roskiin koska ulkomailta tulee paljon possustoituneita demoneita ruuan mukana. Koska jumala antoi taman erottamiskyvyn huomasin heti etta taalla ulkomailla usein esiintyy numero kuusi. Se on demoninen luku joten olen repinyt myos kaupoissa hintalaput taysin irti missa numero on.

Hallelujaa ja bläksabbath! Älkää ottako kantaa paasiaismuniin! Jos joku tuottaa Teuvolle iloa se ei ole paganallista senkin kusipaat! Kuka tulisi maksamaan sakkoni ASAP että saan moponi takaisin!

#mr.teuvoonjumala  #kermajuusto #ostrobotnianrunks #upea #jumala #hallelujaa #kerma #bauty #cristianpoy #teuvoiscuteness #kermakana #pervitinbeayty #kuuluisa #teuvoisgod #placksabbath #kermakastike #soberalcoholife #kermavoi #aboacity #upeaulkomaa #aknevoide #kikkarapermanentti #kermamunat #pibel #aknevoide #takingcareherkku #deadbaker #verisuanet #6 #munat #feimousteuvo #teuvocelebrity #aamutakkiniselkaosa #anotherkeis #rivotrulli #evoluutiovalhetta #kermasuklaaonterveellista

Edit: Joku Teuvolle kateellinen kysyi miksi Teuvon kasvot on keltaiset. Siis Haloo! Olen perinyt suloisen ihoni 10 vuotta nuoremman nakoiselta aidiltani! Maksa-arvoilla ei ole mitaan tekemista taman kanssa eika myoskaan Pervotiini-voiteella jota jo isoaitini kaytti kymmeniä vuosia sitten. Se on viela taysin kayttokelpoista! 


Kuvani todistaa etta evoluutio on paholaisen vale!



3 kommenttia:

  1. Oi, mikä yhdennäköisyys Louskan ja ilmalaivan välillä! Onko kuvassa Hindenburg,joka on miltei yhtä kuuluisa katastrofi, kuin Teuvo?

    Pussikreemi,
    Princi

    VastaaPoista
  2. Puz, prinssi <3 Teuvo on isompi katastrofinakin. Hindenpurkki on.

    VastaaPoista
  3. Master Chef ja superjulkkis, kaikkienalojen erikoisasiantuntija ihana Teuvo ❤❤❤

    VastaaPoista