Powered By Blogger

sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Upotus; juhannus; ja suomalaisten pitaisi opetella jotain kaytostapoja sekä keikkani!!











Hei mai neim is Parpi! Teuvo thö peipi doll feis! Jos ette sitä vielä tienneet. Teuvo tiesi. Moni sitäpaitsi sanoo että olen kuin kuuluisa nayttelija Don Johson mutta jarjettoman paljon komeampi ja Teuvossa sijaitsee pyha henki, hallelujaa!  Umpiamerikan kielella it is impotent tu now thö Strut. Koko Suomi on ollut jarjettoman huolissaan missa Teuvo on. Ette usko tata;  mutta krillaamassa ihmisten mokeilla josta poliisin muodon ottaneet demonit toimittivat minut torkeasti pois!

Sain myos lahjaksi kukkakuosisia restosteroonia pursuavan miehekkaita sisustustavaroita!  Niiden asettaminen kuvauksiin on uuvuttanut niin etta olen harkinnut lahtemista rauhoittumislomalle.  Mutta yrittajan elama on rankkaa enka voi lahtea mihinkaan kun pitaa pitaa kaikkia kolmea faniani innoitsevana.  Olen myos levittanyt suoraan monenlaista; muun muassa sanaa! Eika se tarkoita mitaan juoruamista minulle kateellisista ihmisista, mita kaikki harmaat ja vahemman nayttavat bnaadat heti ajatteli. Tai että Teuvoa ei saa rienata tuparilahjoilla joiden arvo on alle 200 e. Vaan pyhänteuvonkeljumia.  Sitä paitsi aion ottaa tiukemman kihara permanentin, joka pukee minusta paremmin kuin tama LeTseppelin malli. Mitä mieltä te olette?

Kevaalla kun olin omaishoitajana niin Herkku Makiaisen putket menivat täysin tukkoon kermakana aurajuustopaistoksestani. Avaamiseen kaytin kodin putkimiesta! Mainoksen mukaan se lupaa vieda pahan hajun jota Herkku Makiaisella usein on ja se sopii tukosten ennalta ehkaisyyn. Mutta kateelliset ensihoitajat yrittivat estaa Teuvoa omaishoitamasta Herkku Makiaista ja siksi olen tana kesana ollut upottamassa seka hanta etta 10 vuotta nuoremman nakoista aitiani suoraan jarveen. Herkku and my 10 ears younger mother are nou Porno-Ken kristians hallelujaa preisthöloord!

Asialla oli nimittäin tehokas ammattilaispäänupottaja Nisse suoraan Hermo Uutisen seurakunnasta. Nisse on kokenut upottaja silla moni hedelmaveitsi on uponnut lukemattomiin kehoihin jokapuolellamaailmaa, kun Nisse oli nuorena poikien hippaleikissa mukana.  Nisse on suorittanut varsinaiseen paanupottamiseen tarvittavat patevoitymisopinnot eli teolocisen hippasseminaarin RISE:n sisaoppilaitoksessa; jossa harjoiteltiin  paivittain paan upottamista mm. vessanponttoon niin sanottuna fuksikasteena tai kanta-asiakasetuna uusille RISE:n asiakkaille.  Nisse sitapaitsi yritti hipeloida Teuvon rauhasia ja halusi voidella Teuvon seka itsensa Hiekkajoen Kalasarkilta ostetulla oljylla paasta varpaisiin ja pukeutua pitsialusvaatteisiin mutta Teuvo kieltaytyi silla olen ollut jo 5 vuotta celibathissa! Luuleeko Nisse sitäpaitsi että Teuvo on jotenkin luonnoton? Eihän Nisse luvannut kerätä sitapaitsi Teuvolle edes kolehtia!

Miksi muuten laitatte taas Teuvolle itkevianaamoja ?  Oletteko kateellisia siita etta Teuvo alkaa viihtymaan kodissani vaikkei taalla ole alkoa kymmenen kilometrin säteelläkaan?  Suomalaisten pitaisi opetella enemman parempia kaytostapoja eli sellaisia mitä Teuvolla, senkin kusipaat rienaajat! Koska Teuvo on taysin cityboi, olen ensi viikolla tulossa thu mai houm siti Poytya joten kuka haluaa kunnian majoittaa tallaisen kultakalan kuin Teuvon kotiinsa noin kuukaudeksi ja pesisi Teuvon pyykit? Puhtaat vaatteet on taysin loppu! Missa kaikki "ystavat" on silloin kuin Teuvo tarvii jotain?? Hei Haloo! Olen myos buukannut naimisiinmenon talle kesalle joten kuka menisi naimisiin kanssani ASAP!

Sitten vakavempiin asioihin, eli Teuvon kauneudenhoitoon.  Moni ihmettelee miksi Teuvo vain kaunistuu vaikka muut vanhenee. Kasvojani muotoili VHL:n taysihoitoon asetettu Tipi Keltanen, joka oli paassyt ehdonalaiseen ja joka on entinen lihamestari; julkkis kauneusalan yrittaja ja elintensiirtaja. Jos joku näkee Poytyalla tai Hiekkajoen Kalasarkilla irtonaisia hampaita tai Teuvon yläbroteesia niin ilmoittakoot tähän kommenttiosioon taysin suoraan.  Mutta kaytannossa Teuvon jarjeton kauneus ja varsinkin naso-alue vain lisaantyi kun Tipi laittoi Teuvon naamaa uuteen uskoon.

Sitten Teuvon raittiusasiaan, jota ilkeat ja jumalattomat ihmiset arvostelee ilman lupaa! Joudutte vastaamaan siita viimeisella tuomiolla kuten Teuvolle laitetuista hymynaamoistakin!  Kerron teille etta Teuvo on saanut olla taysin raitis Theuvorin Armosta jo 23.9.2016 lahtien lukuun ottamatta joitakin yksittaisia muutaman kuukauden retkahduksia.  Onhan Teuvo kehittanyt  taman 12askeleen ohjelmankin <- ja kavin AAssa parin miehen alkoholiongelmaa syvallisesti lapi ja voin sanoa että ihan Teuvon ansiosta he raitistuivat taysin suoraan! He kiittivat minua itkien ja pitivat Teuvon kasista kiinni ja nyyhkyttivat posket valuen etta  "Kiitos Rakas Teuvo etta tulit tanne kaymaan ongelmia syvallisemmin läpi silla me itse ilman hyväsydamista Teuvoa emme osaisi itse kayda ongelmia niin syvallisesti lapi!  


Koska Teuvo voi antaa teille sisustus ja kukkaneuvoja ja olen lahes ammattilainen myoskin juomassekoituksissa annan kaikille matkijoilleni Teuvon klassikko lont rinkki ohjeen koska kaikki ei ole siitä lukeneet: Se sopii kesaisiin kielillapuhumistilaisuuksiin.  Se on taysin detox ja siinä on 

- kaksi osa 0% spriita
- kaksi osaa Vademecumia 
- Ripuliimaa
- luomunauriinpuolikas. 

Flampreelataan sytkällä. Rinkilla lahtee kemut kayntiin ja ummetus, suolistoloiset ja useimmiten myos kulmakarvat. Useat uskosta osattomat vieraat on myös ylostemmattu maata kiertavalle radalle, hallelujaa preisthöloord!


Teuvo on  ollut aina prinsessa ja se jatkuu viela nakojaan vanhempanakin! Älkää lahteko vaittelemaan siita asiasta kanssani  silla  ihmisten vaittelyt tulevat omasta lihasta ja ylpeydesta toisin kuin Teuvolla joka tulee taysin suoraan jumalalta! 


VUODEN 2018 KEIKKAKALENTERINI!

5. 7  Esiinnyn garaokessa uikkarit paalla topless koska on kesahelle enkä voi laulaa nopeita biiseja vaatteet paalla kuten mm. Tulimunaruusujen biisin Ma jokapaiva jokapaikassa toita teen.


12. 7 Raatokärpänen (siis Mälli) leikkaa nurmikon

24. 8 Olen äitini kanssa markkinoilla

31.10 Osallistun lähibubin tikkakisaan

7.12 Itsenaisyyspäiva ja kayn suihkussa




...........................................................



14 kommenttia:

  1. Onko kyseessä saattaa Nisse, joka kunnostautui Bodomjärvellä helluntaina 1960?

    Ole suojassa Jeesuksen verannalla.

    Rakkaudella,
    Princisi

    VastaaPoista
  2. Princi ei osaa kirjoittaa, kun kädet vapisevat saadessa kirjoittaa ihanalle Teukkulille.

    Eli onko kyseessä sama Nisse, joka käytti hedelmäveistä Bodomjärvellä? Hänhän on hyvin kuuluisa, ainakin bussikuskiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuh mai diör Princcipecca <3
      Paan upottaja taitaa olla eri Nisse.

      Poista
  3. Nisse the Babtist operoi 70 luvun lopulla ja hedelmäveitsi on vähättelyä. Kyllä Sepe veti tuolinjalalla ja keritsimillä mutta ottipa heittiökin opikseen.

    VastaaPoista
  4. Voiko Vademeekkumin sijaan käyttää vaikkapa Illodiiniä? Se maistuu jotenki terävämmältä...

    VastaaPoista
  5. Voi kayttaa ja hatatapauksessa Mennen partavetta. Se rauhoittaa varsinki parranajon jälkeen. Ja ennenki <3

    VastaaPoista
  6. Voi Teukkali! Tas on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista! Ooot niin ihana! PUSS!!
    Yle Areenasta katsoin Markukseksen ulkomaan reissun..AWWW! Sinne nyt kaikki!
    Markus lataa ja on oma ihana itsensä..hitsisti kiroilee kyllä ja haukkuu suomalaiset naiset reissullaan [joku vaan miehet) Muuten mahtava persoona!
    Onko silleen sukua hän sinulle? Hehh!

    VastaaPoista
  7. Heti kun selkänsä kääntää niin Teuvolta tulee. :D krass och pumm. Ihanat pitsihousut Herkulla, tahdon samanlaiset. Onko Dead Pakertajan nekin? Meille voisi tulla täysihoitoon, mutta kun kröh..tuota noin... tukka tuli niin kipeäksi että jouduin sairauslomalle. Mut muuten olisit voinut tulla. Olethan sankarini. Theuvor on Suuri uuh terveisin syyskoira.

    VastaaPoista
  8. Kokeilin tuota klassikkodrinkkiä niin sillä aukesi hyvin viemäritukos. ;)) Mut putket suli. Juoda en uskaltannu.

    VastaaPoista
  9. Ihana Teuvo <3
    Puss och kram! Peter från Motala

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu. <3 Ihanat fanini. Kaikki on Teuvoon niin hullantuneita; Teuvo jättaa aina lahtemattoman jaljen tapaamiinsa ihmisiin. Useimmiten jäljet voi paikata girurki. Joskus ne paranee itekseen.

      Poista
  10. Teuvo-Hyvä! Kumpi on parempaa kalaruokien kanssa. Sinol vai Lasol? Sopiiko oksalakka jälkiruokien kanssa? Kiitos Vademecum vihjeestä. Se maistuu taivaalliselta boolissa kesäpäivinä. Hyvin raikas? Vaimoni on 4711:n kannalla. Se kuulemma käy myös ihonhoitoon. Vaimoni pitää siis enemmän Kölnin vedestä. Voiko Mennen partavettä käyttää alcohol free drinkkeihin?

    VastaaPoista
  11. Mites se Teuvon garageoke-revankeliointi ilta meni? Hymyssä kysellään. T.Syyskoira

    VastaaPoista