Powered By Blogger

torstai 18. tammikuuta 2018

Teuvolla useita näyttöjä! Boltergates kodissani ja Teuvon kauneus on kuin kedon kukka!


Teuvo on ollut jarjettoman kiireinen kun minun on pitanyt etsia sopivia muuttosaappaita! Teuvo muuttaa koska myyn upean Resenanssiaikaisen Luxury Lounge -tyylisen kotini osuuskaupan varastorakennuksesta. En ymmarra tätä julmuutta, että joku muu ottaa siitä rahat jotka kuuluu oikeasti Teuvolle! OMG! En ymmarra myoskaan miksei kukaan ollut silla aikaa pakannut silla Teuvolla on nyt useita nayttoja kodissani!  Naytan yleisolle millainen on home sweat home; se on umpiamerikankielta jota ei tavalliset suomalaiset juntit vaan osaa, eika mitaan hometta missa ei ole mitaan nahtavaa! Kuvauskielto on voimassa vaikka kaikki halusivat kuvata tunnetun julkkiksen kotia, silla torkea kuvaaminen voi vahingoittaa jarjettoman kalliita ja herkkia merkkiasusteitani ja antiikkiesineitani, joita on kokoajan jopapaikassa ja yritetaan lisaksi varastaa!! Lopun aikoina ihmiset ovat materian peraan!

Lisaksi  teen rikosilmoituksen siitä kateellisesta joka laittoi kuviani tahan plociin roskasäkeista.  Ne eivat ole roskasakkeja vaan raikkaalle tuoksuvia vaatepinoja! Kotini haisee aivan samalle kuin Teuvo itsekin, senkin kateelliset riivaajahenget ja kyykaarmeiden itiot onko Teuvolla muka hajuaistissa jotain vikaa vai?   Karpaset ja madot on lopunajan vitsauksia ja niita on jokapaikassa kun henkivallat rayhaavat taysin boltergeits! Räyhääjähenget  räyhaavat yleensä öisin kodissani ja he sotkivat paikkoja.  Paivisin nimittain Teuvo nukkuu, silla yrittajan eläma on niin rankkaa!

Yölla koko sankyni tärisi ja paukkui, pörisi ja natisi kuin lopunaikoina, eikä Dir.Coitus ja manaaja Herkku Makiaiselle tekemillani kaalikaaryleilla ole mitaan tekemista asian kanssa! Boltergeits tulee vain ihmisille jotka on pyhempia kuin muut!   Katto oli lentaa irti ja kaikki paikat jyrisi. Patja oli taysin ruskean vellin peitossa aamulla! Onneksi se kuivuu viikossa ettei lakanoita tarvinnut sentään alkaa vaihtaa.  Sivelin motonetin motox petrol 2 tahtioljylla jokapaikan ja ikkunat, hallelujaa Theuvor armahda! Koko tunnelmallinen kotini oli palaa poroksi kun sytytin viela pallokrillini!  Vessani ei sitapaitsi haise yhtaan vahempaa kuin kotini muutenkaan!   

Miksi Teuvolle ollaan nain kateellisia, kysyn teiltä suomalaiset eiko teilla ole omaa elämää? Eikö teillä ole omaa boltergeits hegejä? Eikö teilla ole upeita asuja? Missa raikkaalta tuoksuvat vaatepinot on?  Kihlattunikin on intopentti henkivaltojen lahjaton puppe, johon menee itsekas valhehenki, alkaa ajattelemaan ilman lupaani itse eika hän tee hetipaikalla mita käsken! 

Koska kukaan ei ole siivonnut tunnelmallista kotiani niin laitankin tahan nyt myyntiin huutokauppaan tuotteita; joita ei voi ostaa muualta ja joita vahemman hyvaosaiset saa ostaa taysin suoraan edullisesti. Koska en voi vieda kaikkia mukana ja loput jatankin muistoksi Teuvosta seuraaville asukkaille koska en ole kiintynyt materiaan.  Kateelliset ja rumat ja tavallisennakoiset seka koyhemmat voivat paasta osalliseksi satuelamastani ja kokea mitä on olla upea Mr.Teuvo; tulostamalla ja leikkaamalla paperisen kehoni ja asusteeni ja tarkeimpia kulttiesineita irti suoraan. Myyn seuraavat taysin pimeasti:


  1. Glitterpäällysteiset, taysin kristilliset uimakellukkeeni eli pullarit joka maksaa uutena 2000e, Glitter on varsinkin 10 vuotta nuoremman nakoiselle aidilleni tarkeata, toisin kuin mauttomat isokokoiset kimalteet,  jotka kelluttaa jalkojen välista groolatessa tai kaulassa ja niilla voi tehostaa kasivetoja, enka tarkoita mitään pyhanteuvonpilkkaajien ivaa, jotka tarkoittaa mitään eroottisia asioita. Kuuluvat hengenpelastusliittoon.
  2. Ravintola pitzeria Rivolätin pitsapassikorttini, joka kymmenes pitza puoleen hintaan. 
  3. Peipi doll esiintymisasujani jotka ostin vuonna 2008  ja ovat siis lähes uusia, olleet vain minulla ja Louska Ollilan ja Tumppu WC Eerikaisen paalla keikoillamme ja moponi Pentson alla oljynvaihdon aikana. Eihan Teuvo ehdi kaikkia vaatteitaan pesta hei haloo!!!
  4. Jalluni vuodelta 1975 jonka seuranhakupalstalle Teuvo lahetti kerran cv;n  joitakin sivuja on vahan vaikea irrottaa toisistaan
  5. Pulloorioni. Myöhempien pyhien ja lopunaikojen ja arkipyhien vitsaus eli Teuvon kasvattama raikkaan ilmaston ja vaatepinojen calliphoridae ja cossus cossus (ei urinae daemonium) yhdyskunta
  6. Tyhjiä pullojani, jokainen jo 100% alkoholfrii
  7. Ammattilaulajani Louska Ollila madotettuna ja sirutettuna, lahes sisasiisti, telakoitumisköysi, paineilmakayttoinen ilmaustyokalu ja valjaat kaupan paalle, ei kuulu liittoon.
  8. Upea Kalenterini vuodelta 2008
  9. Kana, löydetty toissa viikolla raikkaan tuoksuisen vaatepinoni alta
  10. Aito hororonski-kristillinen kaulakoruni
  11. Lähes käyttämättömiä jätepussejani; noin 2487 kpl; sisältö kuuluu hintaan
  12. Vähänkäytettyja jokapuolelle asetettuja pitsalaatikoitani
  13. Upea satumainen piirrokseni; jonka Teuvo teki 6 vuotiaana





4 kommenttia:

  1. Ei ole todellista :D Poskeni valuvat rinnoilleni.

    Voisin ostaa sen kelluvan kanan,joka kuuluu hengenpelastusliittoon (kai tästä on viralliset paperit?).

    Valitettavasti Louskalle ei ole tilaa. Oletko kysynyt Ähtärin eläinpuistosta,josko ostaisivat pandoille leluksi?

    Forevö joors,
    P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanassa tai se on pakasteproileria oikeasti on parasta ennen paivays mennyt umpeen joskus v.2016 mutta kylla se on ihan viela syotava kun Teuvo antoi sitä Herkku Makiaiselle.

      Poista
  2. Missä olet oi TeuvoseNI?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teuvo on lahes hengissa! Olen hukannut muuttosaappaani niin en ole voinu kirjoittaa. Kohta Teuvolta taas tulee!

      Poista