Powered By Blogger

perjantai 5. tammikuuta 2018

Pukki tänne; ja kuka hankkii Teuvolle desirenssin ASAP!











Raha on kaiken pahan alku ja juuri joten Teuvo ei sen takia voi menna toihinkaan! Demonin muodon ottaneet ihmiset yrittavat pilata Teuvon joulunkin vain siksi että nimeni on Teuvo! Onneksi Teuvo ei ole lainkaan materian peraan!  Viime jouluna joku juntti fanini toi minulle tigidaalikameran vaikka minulla on jo monta ennestaan. Han toi minulle Tapag partavetta vaikka tietaa etta kaytan vain Mennenia joka rauhoittaa nukkemaisia kasvojani joihin tulee nappyja kun Teuvoa haukutaan; ja kun ahdistaa kuten Teuvoa usein.  Minun peipidoll kehooni ja nayttaviin rauhasiini hullaantunut karismaattinen Raino niminen Uskon mies FC;sta osti minulle mekon joka on xxxl kokoa vaikka Teuvo on Hiekkajoen Kalasarkkien kokotaulukossa xs! Luuleeko han etta Teuvo on lihava? Hei Haloo Juntit!

Kaytan Denut kalenteriani vuodelta 2008 koska olen siina niin suloinen; joten en ihan tarkkaan tieda koska pukin pitää tulla tuomaan Teuvolle taas upeita lahjoja faneiltani?  Onko posti hukannut kirjeeni Pukille??? Kalenterissa on taysin samat paivat kuin tanakin vuonna  ja enka heita mitaan pois vaan laitan kaiken muovipussiin eteiseen. 

Kirjoitin joulupukille jo kuukausia aikaisemmin että haluan 100%  free magnum viskipullon. Missa se oikein viipyy???!!! Koska kirje on kirjoitettu kauan ennen raittiuttani pullon voi vapaasti käyttää eika raittius karsi lainkaan koska Teuvossa ei silloin kun kirjoitin pukille ollut pyhä henki enka siis ollut viela raitis. Nyt Teuvo on.  En ymmarra teita lakihenkisia fariseuksia!  Eihan kenenkaan raittius mene pilalle yhdesta viskipullosta koska olen jo juonut niin paljon useita vuosia!!!???

Teuvo kavi sentaan ulkoavaruudessa ja helvetissa kaksikertaa nopeasti eri tasoilla! Siksi ihmettelen miksei kukaan uskova ole hankkinut Teuvolle uutta desirenssia??? Mihin tama maailma on oikein menossa? Teuvo itse on aina harjoittanut laajamittaista hyvantekevaisyytta ja ruokkinut  ja auttanut kodittomia itsekin vaikka demonin muodon ottaneet tarjoilijat vaativat Teuvoa maksamaan niista ruuista mita Teuvo on ravintoloista vienyt!  Missä olette juntit?

Kuka menisi hankkimaan nyt viimeistaan ASAP Teuvolle uuden desirenssin  silla tama on järjettömän vakava asia ja Teuvoa on kohdeltu taysin vaarin! Pitaako Teuvon tehda muka kaikki vaikka on vaarassa joutua kodittomaksi ja kukaan ei ole hoitanut Teuvon asioita eika taalla ole edes siivottu! Elamme selkeasti lopun aikoja! Jos Teuvo ei olisi omanmaanteuvo vaan joku tavallisempi rikollinen ja kaikki ei olisi niin kateellisia niin kyllä olisi tarjottu jo kaikenlaisia asuntoja jokapaikassa ymparimaailmaa;  joissa on Jagutsi.  Hankkikaa ASAP desirenssi mihin mahtuu kaikki mekkoni; kerma;  kana;; pihlajanmarjamehun tislauslaitteet;  Louska Ollila; Manaajani  Herkku Makiainen joka on koomassa; Rakas Moponi Pentso joka on vieressani jokayö jokapaikassa ja lidlin ja kutsin laukkuni sekä upeat saappaani sekä pallokrillini ja vakoilusatelliittini.

Älkää olko penseita ja saarnatko vain Sanaa uskovat vaan tulkaa ASAP kristilliset ihmiset joissa ei ole demoneja kuten useimmissa uskovissa on; siivoamaan ja tekemaan muutto silla aikaa kun Teuvo on förillä ostamassa kultaisella kanta asiakas plussakortillaan kristillista kirjallisuutta joista uusin on kaunis lasikantinen 36%  virsikirja jossa on bsalmit myos.  Myos sahko pitaa desirenssissani  olla silla ammattilaulajani Louska Ollila  ja manaaja Herkku Makiainen on kyllastyneet krillamaan ja pitamaan nuotiota eteisessa joka syttyisi tuleen jos ei se olisi niin marka kun Louska; Tumppu; Diapam eika kukaan ole siivonnut taalla lainkaan eika taalla pimeassa nae Teuvon kauniita ja nukkemaisia kasvoja!  

Vahimmaisvaatimuksena on tasokas huoneisto 500 metria merenpinnan ylapuolelta Poytyan keskustasta, vuokra pieni, alle 200 euroa etta 10 vuotta nuoremman nakoisella aidillani on varaa maksaa se ja jagutsi allas korkeatasoiselta asuinalueelta, bargettilattia ja nelioita yli 80, koska mekkoni eivät mahdu nykyiseenkaan desirenssiini. Tulkaa hakemaan kristillinen Teuvo ASAP pois taalta ateistisen pyhanteuvonpilkkaajan asunnosta pois mutta alkaa herattako ennen klo 14 koska yrittajan elama on niin rankkaa. Ja tuokaa tarpeeksi kateista rahaa mukana!


6 kommenttia:

  1. Kysäipä Tepalta ja Köpiltä missä heimoveljet käy raveissa. Siellä voit yrittää tienata harrastammalla ahkerasti kaksareita ja troikkaa. Yhden orhin vedot eivät ole niin tuottoisia. Voit saada vuokratakuurahat yksiöön Savelassa. Yksi...kaksi...AJA!

    T: Strippis

    VastaaPoista
  2. Siirtyykö jätekassit seuraavalle asukkaalle, kuuluuko kauppaan vai myytkö fanituotteina? Muidenkin julkkisten roskiksista käydään penkomassa tavaraa ja niitä myydään netissä kovaan hintaan. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Teuvolla ole roskiksia, vaan puhtaita vaatepinoja.

      Poista
  3. Ihanaa,että Reisi-Raino on päässyt mukaan.Hän on ansainnut paikkansa halosi valossa.

    Ykkösfanisi,
    P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, Teuvo ei voi sille mitaan että kaikki jumaloi. Se vaan tapahtuu joka kerta. <3

      Poista