Powered By Blogger

keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Sihteeri Hönö Virtsanen aikoo olla Suomen ensimmäinen Teuvo-nukke!


Sihteeri Hönö Virtsanen aikoo olla Suomen ensimmäinen Mr.Teuvo-nukke. Ei riitä, että Sihteeri Hönö Virtsanen tatuoi Teuvon suloiset kasvot käteensä (<-linkki kansainvälisen uutiskynnyksen ylittäneeseen juttuun) Teuvon Ox-Fatcor menestyksen vuoksi, vaan hän haluaa muuttaa itsensä Teuvoksi täysin suoraan.  Hönö Virtsanen kommentoi uutista tuoreeltaan:


- Yksi isosyy, miksi julkistan asian vihdoin, koska vaihdan pian etunimeni (Sihteeri Hönö) sukunimeni tulee myös vaihtumaan. Olisi naurettavaa olla Teuvo Virtsanen (nauran ääneen: Höhö höhöhöhöhöhöhö, hehhehheheh hheheh öhlöhöhö kröh kröh!!!) Aion muuttaa nimeni Mr.Teuvo Hönö-Parpi Jumala-Virtsaseksi. Minulle ei riitä, että saan katsella Teuvon kasvoja kädestäni, ja leikkiä Teuvo-paperinukella, vaan haluan olla kuin Mr.Teuvo ja olla yhtä nukkemainen ja suloinen.


- Mun julkinen salaisuus siis, jos ette tajunneet lainkaan mistä puhun, mitä en ole kyllä kirjoittanut missään, mutta haluaisin käydä läpi muutamat operaatiot, että näyttäisin mahdollisimman paljon Teuvolta. Läheiset, sekä ystävät tietää tämän puolen minussa. Ensiksi ajattelin kasvattaa upeat tukkahiukset ja ottaa tiukan kikkarapermanentin luottokampaajallani. Teuvo Tukkajumalan tyyliset. Mutta koska hiukset eivaan kasva päässäni vaan ne lähtee pikemminkin pois kun restotseroonia on kehossani vielä liikaa, ajattelin skalppeerata Nuha-Suhina Immuunisen ja siirtää hänen päänahkansa omaan kallooni. Sitten alan juoda 100% free alcoholia ja syödä kanakerma-aurajuustoa, jotta saisin samanlaiset vatsalihakset ja siksbagin kuin Teuvolla. Tosin helpompaa olisi asentaa vain pakaraimplantit myöskin etupuolelle. Teuvolla on myös upeat rauhaset, ja olen jo suurennuttanut omia rauhasiani, niin että ne ovat räjähdyspisteessä kuten Teuvollakin. Minulla on myös Teuvon upea nenä, mutta huulet saisi olla täyteläiset kuten nukkemaisella Teuvolla.


- Ja hampaat! Saako niitä muulla kuin sokerilla ja pervotiinilla? Pesen sillä hampaani päivittäin ja pidän sokeripalaa suussa yölläkin. Teuvossa on vaan jokin upea tyyli, joka kiehtoo mua itseäni. Teuvo on siis niin JUMALA!


- En todellakaan vaihtaisi mm. silmienväriäni kellertäväksi vaikka seon mahdollista ainakin Teuvolle,vaan olen ruskeasilmäinen Mr.Teuvo-Nukke. Siirrätän tulevaisuudessa itselleni kyllä toiset silmät, esim. edesmenneeltä jäämeren turskalta. Kun tiede kehittyy, kloonaan itselleni Teuvon aivot ja pään. Sitten haluan balsamoida itseni, että säilyn ikuisesti Teuvona. Olen kiistattomasti suomen ensimmäinen Mr.Teuvo Hönöparpinukeksi itseään kutsuva, sekä kohta muistutan suuresti tätä eeppistä ja jumalallista julkkista. Mr.Teuvoa.


- Tiedostan, että tämä voi aiheuttaa ihmisissä närääja kateutta koska kaikki haluaa olla kuin Teuvo mutta tämän ikäisenä ihmisenä haluan vain elää itselleni, ja ehkä hieman Teuvolle, joten toteutan itseäni haluamallani tavalla. Se siitä. En aio ottaa mitään kritiikkiä vastaan. Minussa ei ole kohta enää jälkeäkään entisestä kammottavasta tavis Hönö Virtsasesta, joka katsoo minua joka aamu peilistä täysin harmaakoivuna ja rumana. Aion tulevaisuudessa panostaa yhä enemmän kauneuskirurkiaan, jotta näyttäisin haluamaltani jumalaiselta Teuvolta.


- Vielä kun sponssini ostaa minulle samanlaisen mopon, niin olen kuin olisin itsekin Mr.Teuvo ja elän täyttä Teuvo-elämää, kertoo Virtsanen pyyhkien silmiään liikuttuneena.



5 kommenttia:

  1. HönöMannen jutussa on ideaa!: "Minulle ei riitä, että saan katsella Teuvon kasvoja kädestäni, ja leikkiä Teuvo-paperinukella, vaan haluan olla kuin Mr.Teuvo ja olla yhtä nukkemainen ja suloinen."

    Ei tarvitse enää nukeilla leikkiä, kun hankit kokovartalopeilin, laitat rukkaset käteen ja annat mennä. Muistathan kuitenkin ladata kaikki taas nettiin.

    T. Strippis

    VastaaPoista
  2. Oi Teuvo.. en ole käynyt sivuillasi vähään aikaan, mutta pitää kyllä vierailla useammin! tuntuu, että tässä tulee kunnon sikspäkki vatsaan, kun saa nauraa! Siis, eikun ihailla ja palvoa!

    Olet paras, herra rukoilijasirkan näköinen Teuvo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuh! Teuvo ja Sirkka meneeki monesti sekasin naapureilta! Makeeta kun joku ymmartaa tata umpiamerikan englantia jota ei moni Teuvon lisäksi ymmärrä.

      Poista
  3. Ei kukaan voi olla niin jumalainen kuin Teuvo. <3

    VastaaPoista