Powered By Blogger

tiistai 28. marraskuuta 2017

Sain hoitovastuun Herkku Makiaisesta ja taalla porraa jotain ihme kärpäsiä!

Teuvolla on vuosien hoitokokemus
Tama viesti on taysin luottamuksellinen eika tata saa kertoa kenellekaan koska olen julkisuuden henkilo, vaadin ehdotonta vaitioloa kaikilta!  Kaikista Teuvoon kohdistetuista denomisten henkivaltojen hyvin voimakkaista hyokkayksista huolimatta Teuvo on saanut hoitovastuun manaaja Herkku Makiaisesta joka luovutettiin Vatikaanin demoninajajaosastolta  hoitooni  ja prosessin aikana hanta kuljettaessani kottikarryissa pressun alla Poytyan rogogoo tyyliseen desirenssiini  saattoi muutama possustoitunut hamraa ja polkkatukkainen hoitaja kaatua omaa syytään hedelmaveitseen, koska on niin kateellinen Teuvon uusista merenneitomaisista hiuksista ja suloisesta pinkista fnalelliasusta.  

Olen tehnyt ammattimaista hoitotyota koska olen mm lakannut kynsiani useita kuukausia ollessani  suorittamassa vapaaehtoistyöta RISEssä joka on umpiamerikkaa, ja jonka merkitysta suomeksi en ala tässa selittamaan koska se on liian monimutkainen aihe suomalaisten ymmartaa!  Teuvo lauloi umpiamerikankielella ja soitti tsylofonia useille vanhuksille ja sotaveteraaneille hoitokodeissa vuosien ajan vaikka henkilokunta yritti estaa Teuvon sisaanpaasyn mika on selkea merkki lopunajoista!  Vain seitseman vanhusta vaipui koomaan ja loput kokivat ihmeparannuksen kun saivat liikuntakykynsa  ja juoksivat omilla jaloillaan karkuun kun rukoilin Theuvorin nimeen heita possustaneet henkivallat pois. Kaikki jotka sanoo Teuvolle vastaan joutuvat vastaamaan Theuvorille kaikista sanoistaan minua vastaan! Eiko tassa maassa ole mitaan oikeutta? Mario Anton Nettikin mestattiin julmasti!

Vuosien hoitokokemuksella hoitelin manaaja  Herkku Makiaistakin useita paivia ja hieroin hanta seka lakkasin hanen kynsiaan seka lauloin hengellisia lauluja taalla desirenssissani jossa pörrää sitapaitsi jotain ihme kärpäsiä (enka tarkoita sita demonien valtaaman pyhänteuvonpilkkaaja asiattomuuksien ajaja Feikki Kampelan rumaa ja anoretkista exää) joita ei ole ennen ollut, varsinkaan kun roskapussit vietiin ulos jo pääsiäisena uskonveljieni kaytya siivoamassa desirenssini, vaikka siivooja oli rumasti pukeutunut, hamraakoivun nakoinen ja ilman meikkia Teuvo hyvantahtoisena ei huomauttanut asiasta kuin vasta viikon paasta! Eika heidan tarvinnut maksaa Teuvolle palkkaa kun Teuvo luki heille raamatusta lauseita taysin ilmaiseksi koska olen niin kiltti! Herkku joutui kuitenkin yhtakkia teho osastolle vaikka rukoilin hyvin voimakkaasti ja paremmin kuin useimmat ammattilaiset! 

Sitten tuli viela rajumpi hyokkays: se rikas ateisti ja pyhänteuvonpilkkaaja entinen kihlattuni Rauno Köhä, joka kaatui useita kertoja veitseeni vuosia sitten aikoo myyda taman  rogogoo asuntoni taysin pois!  Han ostaa itsekkaasti itselleen kaikkea eika Teuvolle mitaan ja teki velkaa itsekkaasti eika pyyda Teuvoa vihille.  OMG apua onko ketään juristia joka osaisi ottaa HETI röntgenkuvat ja kävisi Ikeassa ja maksaisi kaikki laskuni ASAP ja joka osaisi selittaa miten Teuvo saisi tasta asunnon taysin itselleen, onko taalla enaa mitaan oikeutta, etteko osaa lukea hei Haloo! Tarvitsen nyt armeijan tekemaan kaikkea, silla eihan Teuvo kaikkea ehdi kun pitaa puhua kielilla ja rukoilla kokoajan jokapuolella.

Minulla on sitapaitsi MONTA ASIAA josta ei aleta HERJAAMAAN JA HALUAN että tämä TULEE NYT kaikille SELVAKSI!!!

Kerron tässa mista ei SAA ENAA PUHUA YHTAAN MITAAN!:

1. Hilma-Fuulia tadistani EI PUHUTA!!!
2. Herbeksestani EI PUHUTA!!!
3. Ulosottoveloistani EI PUHUTA!
4. Seli paatistani EI PUHUTA!
5. 100% raittiudestani EI PUHUTA!
6.  Saamistani tuomioista EI PUHUTA!

Nuo on kaikki taysin eksytysta! Teuvo ilmoittaa tasta lahin  joka kuukauden 4 päivana mista SAA PUHUA! TULIKO TAMA NYT KAIKILLE SELVAKSI?

Kun otetaan niin otetaan sitten kunnolla! Nain sanon aina Aulikselle Talinnassa kauneushoidoissa kun otan taytetta suloisiin peipi doll kasvoihini ja arkaluontoisiin paikkoihin seka paarissa. Pidempi hiusmalli pukee minua vaikka olen kaunis muutenkin vaikken yleensa kehu itseani.

The finis peopel are playing vith fire and vill soon bee finis.
terveisin Teuvo, Thö  CECO toimitusjohtaja (käännän varmuuden vuoksi sillä useat suomalaiset ei osaa sujuvaa umpiamerikkaa).  Olkaa siunattuja kusipaat idyoootit! Jos joku levittaa tata eteen pain niin vastaa Theuvorille teoistaan ja joutuu useiden matojen ruuaksi!



3 kommenttia:

  1. Hahaa! Mukavaa kuullaa taas Teuvosta! Muistathan, että ukkojen hoitaminen on kovaa hommaa, se käy ihan työstä, mitä se onkin. Eli muista pitää saattohoidosta välillä vähän hoitovapaata. Ja lomat päälle.

    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin Trippis uuh! <3 Teuvo onkin aina pyytanyt varmuudeksi maksun etukateen. Onneksi Teuvo on saattanut useita ihmisia ja vain Teuvon ansiota on ettei kukaan koskaan kärsi pitkään.

      Poista
  2. Johan on kaivattu, muiskis muiskis! Onneksi on Teuvo, tulisin hoitoon milloin vaan. Ja lupaan etten puhu mitaan paastoista ja raittiudesta, jonka aikana Teuvo saa tietenkin juoda situkkaa ja kaljaa t.SK

    VastaaPoista