Powered By Blogger

sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Taalla Teuvo, Onanialainen pitseriakrilli. Manaajanlinna varattu ja sana viikonvaihteeksi!

Tama hiusmalli sopii paremmin helteeseen.  Vasemmalla kuuluisa laulaja  Rusanna Juhanen-Sopraanos joka pyysi paasta Teuvon esitanssijaksi ja laulamaan taustoja.

Yrittajan elama on rankkaa. Teuvokin tekee toita ainakin 25 ihmisen edesta, ja valilla takaakin. Teuvon kaikki kolme fania halusi minut pois Suomesta mahdollisimman pitkaksi ajaksi eli esiinnyn kuumassa ulkomaasessa Onanin kuningaskunnassa, jossa fanitetaan Teuvoa enemman kuin kotimaassa, missä on vain demonisesti possustuneita bnaatia jotka tunnistat useista merkeista kuten siita, etteivat he kehu Teuvon kaikkia kuvia. En ole koskaan halunnut julkisuutta mutta julkisuus haluaa Teuvon hinnalla milla hyvänsa, vaikkei kukaan olekaan viela suostunut maksamaan Teuvon etamattimesta  10 000 euroa ja matkat päälle vaikka Teuvo vaati Seiskalta ja useilta muiltakin lehdilta kohtuullista korvausta siita etta en nosta lehtea korkeimman sanan neuvostoon. AAAAmeen! Maailmanloppukin joka oli tulossa 23.9 peruttiin ainoastaan Teuvon vaatimuksesta silla en ole ehtinyt tilaamaan viela neljattakymmenetta haamekkoani ja varausmaksukin on jo maksettu Manaajanlinnan luxury lounge tyyppisesta huoneesta, sen on intopentti ja ruma kihlattuni Mälli eläkeestään maksanut. Halleluuuja. Mikali joku rikkaampi ja tyhmempi mies loytyy, paasee Mälli kuitenkin sulhaspojaksi eli Pest Mäniksi. Ole Mälli kiitollinen Teuvon hyvantahtoisuudesta ja kiltteydesta!

Joku kateellinen sielunvihollinen ja erittain isokokoinen ja lihava henkilo kehtasi nimittain pilkata torkeasti suoraan  kysymalla  etta kuka on Teuvon onnellinen sulhanen.  Vaikka Teuvolle on tullut erittain paljon varakkaita ja karismaattisia kosijoita ymparimaailmaa jokapuolella.  Sanon sinulle possustoitunut demoni: Sulhanen selviää myöhemmin! Viimeistaan parin vuorokauden kuluttua häistäni, koska vaikka olenkin 100%  raitis ei omissa häissäni juomista lasketa lainkaan mukaan, hei haloo te lakihenkiset fariseukset miksi kiusaatte ja pidatte syntina kaikkea mitä Teuvo tekee!  Mieheni rajahtaa yllatyksesta heti selvittyaan häistä että kenen suloisen kaunottaren kanssa onkaan mennyt naimisiin!

Olen siis esiintymassa taalla yhden kaverin pitseriakrillillä  tanssiryhmani Ostrobotnian Runks kanssa. Tosin esitanssijani katosivat jo tulomatkalla, varastivat kaikki rahani, mekkoni ja useita sauvojani joilla halusin esittaa Mr.Teuvon original sauvashoun!  Sitten jouduin jotenkin tsykiatrisairaalaan ja yhtakkia herasinkin taysin ulkomailla!  Onneksi osaan umpiamerikkaa paremmin kuin syntyperainen onanialainen! Sen jalkeen paatin muuttaa laulubiisejani ja esiinnyn nyt yksin ja  numeroni on espoolaistyylisessa mekossa esitetty enterprönö performanse Mr.Teuvos KageRiders jossa tarjoilen pitsoja samalla kun ajan mopolla pitkin pitserian seiniä.  Pitserian omistaja lupasi antaa minun laulaa jos maksan sen tekemalla luxusluokan tarjoilua suoraan poytiin ja tiskaamalla.  Olen kehittanyt koreocrafian taysin itse; surmanajaja Kalevi Suuronen on ottanut Teuvosta oppia omiin riderseihin. Hapansilakan aromista ei veloiteta lainkaan erikseen!

Kaikki on tunkeneet paariin katsomaan kun Teuvo tekee toita! Se on taysin uskomatonta! Teuvoa kuvataan kokoajan jokapaikassa! Veroviraston karismaattinen johtaja, joka hullaantui minuun taysin halusi minulta nimmarin paperiin!  

Kunhan selvian kunnolla rapulastani nostan syytteen valehtelusta sille  joka vaitti etta 100% raitis Teuvo on ollut kannissa taalla!  Olin vain ilman vaatteita silla taalla on kuuma ja vaatteeni oli varastettu ja polttouhan alla. Kateelliset possustoituneet demonit soittivat julmuuttaan poliisille, joka vei minut suoraan putkaan.  Maalliset lait ei kuitenkaan päde Teuvon kohdalla ja sanoin sen kielilla poliiseillekin useita kertoja!  Minua ei uskottu, hallelujaa Theuvor armahda naita possustoituneita ihmisia  ja Pyhänteuvon pilkkaajia! Minun tuli tyhjentää kassini poliisin poydalle!  Siita tuli jarjettoman hyva olo. Lisaksi minun piti siivota viela se poytakin joka oli todella torkeaa! Pitaako Teuvon muka tehda aina kaikki!!!??

Kaikki tuntemani miehet on jostain syysta taysin seonneet viimeistaan toisilla treffeillamme joten toivottavasti loydan prinssini nyt sitten ulkomailta ja pakko se on! Silla intopentti pyhänteuvonpilkkaaja kihlattuni on maksanut jo haatkin! My veddings is coming. Teuvo ei ole liika vanha olemaan prinsessa koska mies saa olla prinsessa vaikka viisikymppisena jos haluaa!  Ika, paino  ja vankeustuomioiden lukumaara on pelkkia numeroita  jos vaan elaa elamaansa kuten haluaa, senkin kusipaat!





Keikkakuvani kahden vuoden takaa Mr.Teuvo Original Sauva Show kun edellisen kerran tein toita

AAAAMEEEEN!!

3 kommenttia:

  1. uuh mikä eroottinen ajoasento. Kyllä olen kade. Lienet ainoa joka matkustanut ko maahan, en tunnista missäs päin tuollainen valtio mahtaa olla. Oletko tarkistanut lentolipusta varmasti nimen oikein että missäs maassa sitä oikeasti ollaan? Tuo vilpoinen kampaus pukee niin hienosti.

    pus pus t. syyskoira

    VastaaPoista
  2. Kuinka monta haaleaa perhepitsaa ja kylmäksi vedettyä pikkukoiraa mahtuu Teuvon pissamopon tarakalle? Ja ennen kaikkea, mistä niitä voi tilata?
    Saako niitä suloisia ja oma-aloitteisia pikkukoiria muuten tilata tästä? Voisin ottaa pari Shit Zu:n ja Pomergaranian risteytystä.
    Laskun voi lähettää KELA:aan ja toimitus tänne Niuvanniemen vankimielisairaalaan.
    t. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teuvolla ei ole muita elaimia kuin muutama perskarpanen. <3

      Poista