Powered By Blogger

torstai 7. joulukuuta 2017

Teuvo myöhästyi suoraan linnasta! Ei Hämeen senkin rienaajat!


Onneksi sain viimein oikeutta tassa kateellisten rienaajien possustoituneessa maassa ja Suomen presidenssi joka edustaa hyvin voimakkaasti new teuvolive orderia kutsui Teuvon suoraan linnanjuhliin!  Meilla oli juuri tunnelmallinen garaoke ilta Louska Ollilan kanssa kynttilanvalossa, joka on juuri palannut suoraan Gampotsan Idolsin koelauluista.  Joten en ehtinyt linnaan koska Louska ei herattanyt minua ajoissa koska yrittajan elama on niin rankkaa ja olin vasynyt viela viime jouluisen kahden keikan keikkaputken jalkeen, vaikka presidenssi soitti minulle henkilokohtaisesti useana paivana ja pyysi itkien että "Rakas Teuvo tule juhliini silla sina ansaitset vihdoin oikeutta kaiken torkean medianherjauksen jalkeen!" Han pyysi samalla minulta nimmarin Denut 2008 kalenteriin! Presidenssi ehdotti etta laskeutuisin satumaisesti katosta enkelin siivet selassa kattelyn aikana ja laulaisin samalla hole new world laulubiisia!  Han myos rukoili kyyneleet poskilla valuen "Teuvo rakas saanhan tanssia kanssasi edes yhden tanssin!" Han on taysin hullaantunut minuun vaikka pukeudun nykyaan saadyllisesti niin en voi peittaa eroottisuuttani taysin! Joku kateellinen rienaaja vaitti etta se kutsu oli oikeasti RISEn lähettämä ja oli Hameenlinnaan eika presidentinlinnaan! Hei haloo eiko kiusaamisella ole enaa mitaan rajaa! Kaikki rikossyytteet on vain valhe eksytysta ja pyhanteuvonpilkkaa!

Sitten gadetti toi kutsukirjeen minulle illalla suoraan kumihanskoihin pukeutuneena kuten muillekin tarkeimmille vieraille. Siina oli aito muumipeikon kuva. Teuvo sai myos Bro Finlandia mitalin upeasta tanssitaiteen ja goreografin urastaan, mutta se hukkui jotenkin postissa mista poliisi otti sen heti raskaaseen tutkintaan ja seitseman juristiani alkoi heti tutkia asiaa. Joku on varastanut sen torkeasti Teuvolta! Olen varma etta se oli minuun hyvin rakastunut Nuha Immuuninen, joka varasti minulta myos aidot Törinä Turuntiinan korut kolme vuotta sitten, jotka olin juuri ostanut Tiimarista!  Jos ette nahneet Teuvoa telkkarissa kattelemassa presidenssia, vaan naitte jotain rumia saatananpalvojan nakoisia gootikkoja  ja tavallisen ja hyvin isokokoisia ruskeatukkaisia en ollut siella vaikka minun olisi pitanyt!  Hei haloo eihan Teuvokaan jokapaikkaan kerkiä! Miksi Teuvon muka pitaa tehda aina kaikki?! Mutta jo 200 vuotisjuhliin Teuvo aikoo valmistautua hyvin voimakkaasti ja olen tilannut jo erilaisia asuja seka kutsuja edeltavalle paivalle ja pinkin asun joka lammittaa myos mopon kyydissa matkalla linnaan. Tama maa on  taynna vajakkeja!



1 kommentti:

  1. Mikäs kuivettunut puutarhatonttu siellä nurkassa istuu? Kyllä uskotaan, että Teuvoseni presitenttikin on ihan hulluna, niin kuin kaikki. Nyt itkee posket valuen kun et kerinnyt juhliin. t. sk

    VastaaPoista