Powered By Blogger

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Upea Äitini kanssa -sarjani josta kuuluisa ohjaaja haluaa tehda elokuvatrigolian!


Huomaamaton syntymapaivani, kohteliaisuuksia sataa seka muodikkaat asumme!

Käyttäjältä Livekäyttäjä Teuvo

30.07.2015 00:34

Tanaan juhlin syntymapaivaani jota vaatimattomana olen mainostanut vain kuukausia etukateen ettei kukaan vain unohda tuoda minulle lahjoja ja tasta pitaisi tehda liputuspaiva silla kaikki sanovat etta en nayta paivaakaan yli 70 vuotiaalta! Nayttava 10 v nuoremman nakoinen aitini ja mina kavelimme taysin huomaamattomasti ja meidat bongattiin suoraan keskelta katua! Kavimme upeissa liikkeissa ostoksilla ja jotkut makeat mustavirkapukuiset upeakroppaiset miehet seurasivat jokakaupassa ja heilla oli makeasti pamppu ja kasiraudat mukana ihan kuin Herkku Makiaisella yleensa syntymapaivillani! Kadulla eras hyvinpukeutunut varakkaan nakoinen herrasmies huusi etta jäävla slampar joka on umpiamerikanenglantia ja tarkoittaa suomeksi: "olette jumalaisen nayttavia naisia" ja pyysi treffeille mihin en suostunut, koska tanaan olen selibaatissa.

Ika on vain numeroita kuten ulosottovelatkin, jotka on taysin epaoikeudenmukaisesti kokoajan yritetty laittaa minun maksettavakseni! On ihme etta olen tassa kuten Marilyn Monroekin oli koska minua vainotaan ja matkitaan kuten ruma Kolina Hikström joka meni sairaalaan heti kuten Teuvokin ja luulee etta kaikki pyorii hanen ymparillaan! Sain lahjaksi upean tyllimekon sadusta Prinsessa Ruusunen jonka minuun hullaantunut Visa Mälli maksoi elakkeestaan jonka kaskin hanen nostaa valittomasti tililtaan enka uhkaillut hanta juuri lainkaan koska olen hyvasydaminen ja kiltti. Puen sen sitten yovalaistuksessa kun mahdun kokoon 48 mahdollisesti jo ensi maananaina. Mutta nyt onkin turkismuoti suurinta muotia seka myoskin hapsumuoti on muotia joihin me muodikkaat naiset olemme muodikkaasti pukeutuneet hyvannakoisen muodikkaan aitini kanssa, jota jatkuvasti luullaan joksikin kuuluisaksi muodikkaaksi ranskalaiseksi elokuvatahdeksi jonka meikkaan myos voimakkaan muodikkaasti.

Siksi koska olen ollut kymmenen vuotta ammattimeikkaaja v1998-1999. Turkisviittani on valmistettu manaaja Herkku Makiaisen rintakarvoista joita hanelta irtosi eraassa pamputus- ja tankotanssikohtauksessa syntymapaivillani ja 10 vuotta nuoremman nakoinen aitini taas antiikkiturkiksesta joka on alunperin vaaleasavyisen toyota gorolla vm-81 istuinpaallisesta askarreltu. Siina on vielakin tosi makea wunderbaumin tms haju ! Ammattilaulajani Louska Ollila vaittaa etta hanet on valittu Serbian Idolsin semifinaaleihin! Onko tassa elamassa mitaan oikeutta enaa? Kuka muka sitten siivoaa kotini josta pitaisin enemman vaaleasavyisena ja kay puolestani alkossa kun olen katkolla? Miksi minua syrjitaan ja vainotaan ja pitaisi maksaa muka ostokset ja siivota tassa maassa? Siis hei haloo?!!!






Hyvannakoisella aidillani on rahaa pankissa ja upea iltapukuni!


Käyttäjältä Livekäyttäjä Teuvo
03.08.2015 19:53

Todistaaksemme teille etta kylla on Teuvokin nahnyt rahaa menimme tanaan 10 vuotta nuoremman nakoisen aitini kanssa pikapankille ja nostimme hanen koko kansanelakkeensa joka nakyy tassa kuvassa ja joka tuli tilille tanaan. Tosin asetamme rahat panoautomaattiin takaisin kun olemme saaneet tarpeeksi kuvia asiasta ja aitini rahoista, naytamme sitten ottamiamme makeita kuvia pikapankilta myoskin powerpoint-diaesityksena tai videona skreenille tulevilla showkeikoillani, jotka pyorivat taas taysilla kohta eraissa pikkujouluissa niin etta olen taysin stressaantunut ja harkisten rauhoittumislomalle lahtoa kunhan joku maksaa heti lipun tililleni ASAP.

Teen ehka nayttelyn kuvistani Ateneumiin myos!! Minulla oli taman kuvauksen ja tapauksen kunniaksi yleison pyynnosta lapikuultava makea vartaloa myotaileva iltapuku yllani jonka sain eraalta ystavaltani lahjaksi pitkan kiristamisen jalkeen ja jossa on ylaosa paljettia ja alaosa tehty makeista ikean verhoista joka Hulinan Rätti-niminen julkkis on asettanut ja joka on tullut tunnetuksi antikristusdemonikalsareistaan. Han tekee mita vain jos joku maksaa tarpeeksi! Onneksi Teuvo ei ole riippuvainen julkisuudesta tai mistaan pinnallisesta! Kaikki turistit kuvasivat ihastuksissaan meita kahta nayttavaa naista ja nauroivat aivan hullaantuneina ja kateellisena koska eivat ole nahneet koskaan mitaan nain upeaa. Alepan makeita kasseja ei taalla nay ne on todella harvinaisia kun ei taalla ulkomailla Aboassa ole laadukkaita liikkeita ja siksi moni ihaili kassia. Moni tuli innoissaan fanikuviin seteleiden ja takiani kuuluisaksi tulleen aitini kanssa, joka on vuoden 1972 miss Paijathameen Sailorehu neljas perintoprinsessa. Jotkut on taysin innoissaan tasta ja kyselee etta montako osanottajaa siina missikisassa oli. Moni kyselee jostain Ammonium Poni-Tampiosta, mutta aitinikin sanoo ettei ole koskaan kuullutkaan hanesta! Siis ei kai ihminen voi kaikkea muistaa!! Siis hei haloo! 





Oikeat rikolliset vapaana, en minä, Kallu's Loungessa ulkomailla!


Käyttäjältä Livekäyttäjä Teuvo

12.08.2015 21:00

Olimme jalleen upeassa mestassa Aboassa Kallu's Lounge tyyppisessa ulkotilassa hyvannakoisen, 10 vuotta nuoremman nakoisen aitini kanssa jolla makea nuorekas tyyli. Nautimme vain salaattia kun olen salaattidieetilla, ja taysin katkolla. Asetukset ja palvelu ovat taalla oli aivan upeaa mita ei juuri nae kuin taalla Kallu's Krillissa koska muut ravintolat sulkevat heti ovensa kun saavumme tanne ja soitetaan heti Teuvoon hullaantuneet pamppumiehet jokapaikkaan. Useat ystavani jotka eivat halua kuvaan ostivat minulle 2 litran kanisterin ylellista Persaatsen "Just Fart for You" -tuoksua joten en hyppaakaan viela mistaan alas, vaikka ajattelin etta hyppaan.

Eras miehistani, karismaattinen ja minuun hullaantunut 79 v ja 61 kiloa painava bisnestyyliin pukeutunut, 165 senttia pitka Visa Credit Mälli, joka eksyi hoitokodista on palautettu takaisin osastolle enka voi kayttaa enaa hanen tiliaan. Minulle kateelliset rumat ja polkkatukkaiset naispoliisit hakkasivat minua ja antoivat sahkoiskuja kun roikuin Visan ylellisessa Persaatse nahkalompakossa kiinni! Asia menee jalleen raskaaseen tutkintaan! Kuvasimme Rakkaan Aitini kanssa taalla ulkomailla aidon Kutsin laukun nayteikkunassa! Se oli upea ja minulla on myoskin taysin aito itsellani, jossa ei ole kuin yksi kirjoitusvirhe nimessa.

Luonnoton ystavani, ammattilaulaja Louska Ollila on kokoajan taysin innoissaan tulevasta laulusoittobiisistamme! Ja makeat sanat myos! Kerasin mukaani taalta luonnottoman Sihteeri Hönö Virtsasen joka kavi Miina Tylsän laadukkaalla elinsiirtoklinikalla taalla samassa ulkomaassa nenaansa leikkauttamassa, silla han halusi samanlaisen upean nenan kuin minulla. Elinsiirtaja Miina Tylsä on suorittanut levyseppa-kampaajan opinnot Iisalmen ammattikoulussa vuonna 1967 lahes loppuun asti, ensimmaisen vuoden joten klinikka on tunnettu korkeasta laadusta ja ammattitaidosta. Miina Tylsän mies ammattisiivooja ja talousrikollinen Tipi Keltanen siirtaa vain vaikeimmat elimet. Ammattilaiselinsiirtaja Tylsä irrotti Sihteeri Virtsasen nenan ja laittoi sen ilmeisesti jollekin toiselle! Jos se on sinulla ruma ja kateellinen Kolina Hikström, palauta valittomasti se minulle, koska sita ei ole loytynyt mistaan ja Pleyboi lehteen on turha yrittaa silla minakaan en paassyt!

Sama rikollisjoukko varasti myoskin tuhansien miljoonien arvoiset Tärinä Turuntiinan Tiimarista ostetut timattikoruni, Herkku Makiaisen laadukkaat nahkastringit niin etta han joutuu julkaisemaan itsestaan kuvia taysin bottomless seka seinaltani katosi aito Bigasso eika vakuutusyhtio korvaa niita, mika on suuri vaaryys joka johtuu vain nimestani koska se on Teuvo! Suunnittelen omaa blocia mutta pitaa nyt vain loytaa sita tekemaan minua valtteleva makea pikkuveljeni Unto, joka osaa ladata laittomasti musiikkia ja elokuvia netista. Vaikka minulla on nelja allaa ja olen keskeyttanyt useita opintoja niin pitaako Teuvon muka silti tehda kaikki???

4 kommenttia:

  1. Teuvo, ota minut kyytiin.. Oo o

    VastaaPoista
  2. Uuh kunhan saan Railin irrotettua istuimesta

    VastaaPoista
  3. Hauskaa tekstiä Teuvo! Olet todella jumalainen. :)

    VastaaPoista