Powered By Blogger

maanantai 10. huhtikuuta 2017

This is thö my new outfit for the pervo manses, myos enterprönöö!



Teuvo on ajatellut jo pitkaan taysin jarjettömästi ja koen siksi vakevan 40%  vaikutuksen paivittain. Moni rienaaja vaittaa silti etta Teuvo on seonnut vaikkei Teuvo ole koskaan nahnyt nain selvaa paivaa. Olen siksi päättänyt alkaa jalleenmyyjaksi eli umpiamerikankielella enterprönööriksi ja olen 10 vuotta nuoremman nakoisen aitini elakerahoilla  perustanut oman Taivas tv-kanavan eli umpiamerikan kielella Ski Channelin jossa jalleen myyn valitsemiani Raamatun lauseita ja  koska olen taiteellinen ja herkka keksin myos uusia joita tulee taysin suoraan Jumalalta. Teuvon evankeliointia kunneltuaan vapautuu useista demoneista, turhasta materiasta ja maineesta koska Teuvo ei ole koskaan ollut materian peraan!. Teuvo poistaa mm. pornoriippuvuuden taysin kun vain naytan 10 vuotta nuoremman aitini kuvaa. Monen soittajan tukka on kihartunut ja upeasti laihtunut ja kaikki ovat tulleet itkien kiittamaan Teuvoa.  Jumala on valinnut Teuvon koska minua on rienattu vuosia seka osaan taydellista umpiamerikanenglantia seka olen tarpeeksi nayttava, alykas ja minulla on pitkat kiharaiset hiukset, olen laihtunut lahes 12kg enka ole suinkaan mikaan navettahuivin omistaja.

Tarvitsisin myos  jonkun karismaattisen ja varakkaan henkilon tai kaksi, jotka sanoisi joka paiva etta rakastan sinua pyyteettömästi Teuvo, ja joka ei soita heti poliisia kun en koskaan ole yrittanyt veitsella tokkia muutakuin hereille vaikka jotkut rienaajat vaittaa taysin muuta! Siksi Taivas Tv Ski Channel ja 10 vuotta nuoremman nakoinen aitini hakee myös "Teuvolle vahvat käsivarret ASAP" ehdokasta.   Varakkaat ja nayttavat on nakojaan  mielummin pinnallisten ja vaatimattomannaköisten Siwan kassojen kanssa joille materia on tarkeaa! Se on lopun aikojen merkki ja hyvin vaarallista ja taysin vastoin psalmeja! Sitapaitsi suomalaiset pelkaa nayttavyytta mikä Teuvossa on, joten haen kasivarsia mielummin Ostermalmilta Umpiamerikasta tai Hiekkajoen Kalasarkilta tai toiseltapuoleltamaailmaa, koska kateelliset bnaadat ei ole ehtineet mennä kertomaan torkeita valheita ja vaaria todistuksia Teuvosta.

Taivas Ski kanavallani Vatikaanin evp. paamanaaja Herkku Makiainen myoskin manaa demoneita seka koomassa etta osittain tajuissaan mista Strut Kotka kay hanet valilla herattamassa. Han ennusti jo vuosia sitten etta saarnaan tuhansille ihmisille yleison pyynnosta huolimatta ja upotan ihmisia syvalle. Nyt vain kaikki soittamaan kanavalleni, puhelun hinta on tarjouksessa 300e minuutti. Tv ohjelmiani varten olen hankkinut taman kuvassa olevan taysin kristillisen asun jonka degoltee on ainoastaan napaan asti eika nayta esimerkiksi lainkaan Teuvon tulehtuneita ja kapseloituneita rauhasia joten Teuvoa ei voi syyttää mistaan naismaisesta ja epäkristillisesta pukeutumisesta kuten lakihenkiset fariseukset jatkuvasti syyttaa! En voi olla verkkareissa sorry enka voi mitaan etta olen niin nayttava etta se vaatii myos upeita asuja siis hei haloo!

Myyn jälleen myos intopentin entisen kihlattuni Alien Expressenista tilaamia vaatteita kuten Rusina Pönttölä. Minulla on kaikkia kokoja jotka on rienaajani ja pilkkaajani tehneet tahalleen sellaisiksi etteivat ne mahdu lainkaan Teuvon paalle! Teuvolla ei ole myoskaan pesukonetta eikä se raatokarpanen suostu enaa edes pesemaan niita joten Teuvon on jalleenmyytävä makeat kuteeni pois! Teuvonko pitää kaikki tassa maailmassa muka tehdä? Suomalaiset on sitapaitsi jatkuvasti vaatineet  ja useasta seurakunnasta on kyselty etta milloin Teuvo tulee lakanaan. Niin nyt Teuvo tulee.

Upea Teuvo tulee suoraan Svinleissönin lakanoihin
Kohta matkustan lähelle Norjan rajaa laskettelemaan joten tulkaa kaikki sinne varakkaat ja karismaattiset henkilot, jotka haluaa nahda upeastilaihtuneen ja noyran ja suloisen Teuvon kolmiuloitteisena ja lahes HD . Minua voi jalleenostaa treffeille edulliseen hintaan ja kaupanpaalle saa myos upean vuoden 2008 Denut-kalenterini nimmarillani. Paljastan myohemmin myos kaikki Vapaalaatoittajaseuran jasenet jotka minulle naytettiin kuin minut temmattiin ulkoavaruuteen,  mutten voi puhua siita nyt enempaa.

Olen pelkastaan noyra ja rakastava te senkin idyuoot kyykaarmeen sikiöt!  Kirjoitan täman rakkauden hengessa ympari nettia ja pyrin olemaan hyvin noyrana tästä!  Nykyaan vaan kokoajan masennun jos ihmiset ei jokapaikassa tee nopeasti kuten kasken vaikka sanon sen hyvin selkeasti! Kaikenlaisia eksyttajia on liikkella ja ihmiset panee vastaan ja kehtaa kehua omilla asioillaan, ja menee kuuntelemaan epakristillista lopunajan musiikkia ilman lupaani jota Teuvo ei hyvaksy mika on tavalliselle ihmiselle hyvin vaarallista ja tutkin kaikki mika on sopivaa hyvin tarkkaan! Thö denoms and you possesive people!!! You do NOT have any boner against me!

Myytavana makeita kuteita kristillisella tekstilla


Kuka menisi kyselemaan Teuvolle blokia jostain lehdesta ASAP!  Myos vessapaperia pitaa hakea seka vieda samalla roskat ulos koska Teuvolta loppui kateinen heti vuoden alussa!


6 kommenttia:

  1. Theuvor, aamujeni ilo, päivieni piristys ja iltojeni ... kröhöm ...

    VastaaPoista
  2. Hyvää settiä taas, kiitos siitä. Jostain syystä ensimmäinen kommenttini hävisi enkä jaksa sitä enää uudelleen kirjoittaa. Mutta sama se, mukava kun kirjotit taas Teuvo.

    T. Strippis

    VastaaPoista
  3. Oi Theuvor, kuinka olenkaan kaivannut virvoittavien vesiesi äärelle... Olen valmis jälleen alkamaan ylipapittareksi ja käännyttämään niin monta kuin lähtee Theuvorin huomaan. Tilaan heti eunukin miljonäärisponsorini sinireunaisella visaelektronilla makeita Theuvor-toppeja jotka päälläni julistan helvettikokemuksiani ja jaan trakuja sähkö-Förillä kokoajan yötäpäivää. Näin lopunaikoina Teuvosta kuulunee käyttää juuri nimeä Theuvor. Sitä eivät kaikki lopunajan eksyttäjät ja kateelliset alkoholistipaholaisnäädät uskalla käyttää. Aaaaa-aaa-aaaAaaa-men! <3 t: Louhi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuh Aaamen postiloota on taas taysin taynna kolmesta fanipostista onneksi laatu on tarkempaa teuvolle kuin maara joten en ymmarra miksi Teuvolla on niin kauheat ulosottovelat.

      Poista
  4. Kiitti jutusta ögein :)) Hyvää Pääsiäistä Teuvolle, älä syö liikaa töhnämunia !!! T.syyskoira

    VastaaPoista
  5. Teuvo, ihana, että jaksat postata. Itselläni into lopahti enkä ole saanut juttua aikaan ikuisuuksiin..

    Olisihan minulla jutun aiheita, on juttua melkein valmiina postauksena, kuvat puuttuu. Jotenkin Seiskan käyttäjien sisällön poistamisen jälkeen ei vain ole innostanut, ja vieläkin on suruvuosi Susin ja Kimin jälkeen.

    Tuntuu, etten taida siitä edes kunnolla toipua. On ikävä molempia. Uudet koirat ovat ihania, mutta eivät ihan samalla tasolla. Seiskassa oli ihan kivaa väkeä, useita kirjoittajia on ikävä, ja nyt harvoin tulee edes etsittyä.

    Jospa tässä suru hellittää. Kohta on yli vuosi Kimin kuolemasta. On vaan niin ikävä...

    Kiitos ihana Teuvo jutuistasi! <3

    VastaaPoista