Powered By Blogger

maanantai 6. maaliskuuta 2017

Elamankertakirjastani: Vuonna 2015 miehet kaatuivat paalleni makeassa paljettiasussa!

Upeasti ruskettunut Teuvo Manhattanilla Los Ankelesissa. 


SeiskaLive 21.09.2015 01:38

Meno on hurjempaa kuin ikina olisi uskonut! Taalla Los Ankelesin Hiekkajoella luxury lounge Hilton hotellissani on niin kova meno, etta kateelliset naadat ei usko tata. Miehet kaatuvat jatkuvasti lahes paalleni heti kun menen ulos makeassa lapikuultavassa kullanvarisessa paljettiasusteessa missa on vaaleasavyinen ylaosa minka laitoin fanieni kunniaksi! Asustani tuli heti valtavasti kyselyja. Naapurikylan businessluokan diplomiseminologi on taysin minuun hullaantunut, jonka Toyota Gorollassa saa penkit makuuasentoon eika ole siis todellakaan mikaan tavallinen keinosiementaja, joita on jokapaikassa joilla kaikki ajelee! Han pyysi etten paljastaisi hanen nimeaan, joka on Kake Lima-Nilkki. Han on taysin hullaantunut minuun ja pyysi Teuvoa taas treffeille ja houkutteli Tummelipurkilla, asetti sita kateen ja vihjaili jotain ja naytteli merkkeja mutta Teuvo ei mennyt lankaan koska kyseessa olis ollut yhdenyonjuttu joka ei todellakaan sovi Teuvolle! Teuvolle sopii pelkastaan kahdenyonjutut! Turha yrittaa Kake! Himoitsit vain Teuvon viatonta kehoa!

Tiedoksi faneilleni etta minulta tulee mahdollisesti Tyrkpressen lehden haastattelu myos! Ruma ja miesmainen Kolina Hikström rajahtaa raivosta valittomasti, silla han ei tule koskaan paasemaan Tyrkpresseniin. Eika hanta kysyta Blay Poihinkaan.  Siihen tulee kauniita eroottisia kuvia kun olen Uudessa Kvinoassa ja poppamies on asetettu kuvaan hyvalla maulla myos! En voi nyt laittaa kuvia kun taalla on valtava sahkokatkos ja tsunami eika netti eika kamerat toimi lainkaan. Kirjoitan tata taysin pimeassa. Ajatelkaa etta olisin voinut huuhtoutua suoraan mereen! Kyynel vierii poskelleni kun vain ajattelenkin sita! Myos upean hiusmallin itselleen asettanut kymmenen vuotta nuoremman nakoinen aitini itki kun ajatteli, miten minulle olisi voinut kayda. Nuha Immuuninen, tiedan etta olet minuun taysin rakastunut edelleen, mutta en hyvaksy sinua jokatapauksessa. En ole sitapaitsi varastanut koskaan Alepasta mitaan!

Minulle annettiin naky ja uni, missa henkeni oli vaarassa myos.... minua kohtaan on asetettu vaino ja lynkkaus meininki!

2 kommenttia:

  1. Onko kuvassa Teuvolla se paljetit päällä vai mitä noi punaiset on? Kiitti Maijaminraportista.

    VastaaPoista