Powered By Blogger

tiistai 6. joulukuuta 2016

Mauri niminen henkilo varasti torkeasti kalsarini eika pleybagia kaytetty!

Mr. Teuvo, Lörö ja Mauri niminen henkilo. Han on tuo rumin vasemmalta.

Monet kuvittelevat olevansa paljon suurempaa ja mahtavampaa kuin on tai sisaisesti ja ulkoisesti kaunis kuten  Teuvo.  Onneksi Teuvo sanoi itsensa irti ilkeasta SeiskaLivesta, joka kirjoitti Teuvosta valheita suoraan ja julkaisi rumia kuvia. Olin hypata melkein jostain taas alas koska medianpetos! Sitten menin krillille syomaan makkaraperunat majoneesilla ja tupla Aurajuustolla ja join litran maitoa joten en hyppaakaan viela mistaan alas.

Olimme esiintymassa rankalla pikkujoulukiertueella jossain Kaukaasiassa lounge tyyppisessa luxustyyliin sisustetussa yokerhossa jonka umpiamerikkaa taydellisesti puhuvana loysin tietenkin heti kartalta ja jonka asukkaat eivat ole ennen nahneet mitaan, varsinkaan pukuloistoa. Onneksi heilla on laupeuden tyota tekeva Mr.Teuvo, joka ei koskaan kehu julkisesti hyvilla teoillaan! Ateisti ja pyhanteuvonpilkkaaja Visa Reijo Mälli oli nimittain takavarikoinut ilkeasti kompassini ja karttani seka puhelimeni etten paasisi vain julistamaan sanaa suoraan mihinkaan enka voisi tehda nopeita pyörahdyksia!  Paholainen vaikuttaa sillatavalla jokapaikassa ihmisiin ja demonit saavat monesti ihmisen muodon! 

Keikallani puhuttiin kummallista murretta taysin nurinpain josta en ymmartanut sanaakaan vaikka olen tunnettu julkisuuden henkilo mutta onneksi minulla oli mukana tanssiryhmani johon kuuluu ammattihyrränä jo vuosia vastapaivaan pyorinyt Lörö Surkiala seka vahemman nayttava ja lahjakas Mauri niminen henkilö, joka ennen tata pikkujoulua osasi tehda kuten Teuvo kaskee ja nostaa käsiä ylos ja myoskin laittaa ne valilla alas ja heiluttaa useita esineita ilmassa ihan vain katsomalla mita Teuvo paremmin osaa. Han pyori tosin valiin aivan eri suuntaan kuin Teuvo, eli han ei ollut kunnollinen kuten talla alalla pitaa olla.






Ilmoitan etta olen irtisanonut suoraan taysin Mauri nimisen henkilon kaikista paikoista ja myoskaan han ei tule paasemaan taivaaseen koska paholainen vaikuttaa hanessa taysin. Han VARASTI Teuvolta hanen arvokkaat taysin uudenveroiset kummisedaltani PERINTONA saadut pitkat kalsarini joiden arvo on 800 euroa ja jotka juuri luonnoton ystavani Louska Ollilla oli tammikuussa PYYKANNYT kasin, joten ne eivat olleet enaa lainkaan vaaralliset ymparistolle joten hei haloo se kateellinen joka soitti PALOKUNNAN ja SUKELTAJAT paikalle! Sita paitsi olen laihtunut jo useita kiloja ja olen taysin raitis seka maksan velkani ja palkat aina ajallaan! Ne Viskipullot ostin vain ihonhoitoa ja finnien poistamista varten, hei haloo!! Miten te ilkeat ihmiset luulette Teuvon saaneen nain upean ihon? Saan nappyloita ihmisten ilkeydesta.


Mauri niminen henkilo yritti lisaksi pyytaa RAHAA Teuvolta johonkin BENSAAN etta han vain kuskasi TEUVON ja Lörön Kaukaasialle eika lainkaan takaisin vaikka ei ollut kuin 680 km yhteen suuntaan. En ole lainkaan kiintynyt materiaan, kuten nakojaan jotkut muut! Lisaksi han pyysi jotain ihme KEIKKAPALKKIOTA, mika on taysin kasittamatonta! Mita ihmetta taalla oikein tapahtuu? Han yritti ottaa VALLAN itselleen vaikka Teuvo on PAALLIKKO, viikinkijumala Theuvorin inkarnaatio!  Eiko muka jollekkin riita se etta saa tehda kuten Teuvo kaskee? 

Pyysin Mauri nimista henkiloa antamaan vain 1000 euroa koska ostin juuri aidon Gutsin jota tarvin keikoilla, eika toisella kesta siita edes hermot vaan alkaa vaittamaan vastaan ja kiukuttelemaan henkilokohtaisen ongelman takia.  Minulla on sita paitsi toisetkin kalsarit joten pitakoot Mauri niminen henkilo VARASTAMANSA housuNI! Toivottavasti on hyva omatunto kun han saa kehua kaikille etta paallani on Teuvon nayttavat kalsarit! Jos naette yolla krillilla jonkun kalsareissa ne ovat TEUVON ja ne on VARASTETTU!  Elamassani on paljon tarkeampiakin asioita kuten etta en koskaan hauku ketaan julkisesti tai syyta mistaan vaikka Teuvolta VARASTETAAN torkeasti.

Mauri niminen henkilo sitapaitsi ei ole lainkaan nayttava. Han on ruma ja taysin selkeasti anoretkinen eika kunnollinen kuten Teuvo joka on suloinen ja sisaisesti ja ulkoisesti kaunis ja jokapaikasta pyorea.

Että joku kehtaa menna arvostelemaan Teuvoa julkisesti! Mihin tama maailma on menossa? Nyt eletaan viimeista itsetanssipaivaa! Lavashoussa on sitapaitsi oikeastaan parempi etta kumisaappaani ei ulotu ihan polviinasti!


9 kommenttia:

  1. Kyllähän Teukka on ihan Lyntsin Taavetin veroinen taiteilija! Onko Taavetti ottanut mallia Teukasta?

    "The sky is still blue
    The clouds come and go
    Yet something is different
    Are we falling in love?"

    Uuh, Teuvo!

    VastaaPoista
  2. Teuvo Tanssii Kusien Kanssa. Vaarallista meininkiä, Teuvo.
    Toivottavasti tuvan nurkassa on edes pussillinen kuivaa imeytysainetta.

    Hanki myös kulmahiomakone äkillisten näppyläkohtausten varalle.

    Ja rotanloukkuja manne-Maurin heimon velkomispyrkimysten takia.
    Onnea vaan,

    T. Strippis

    VastaaPoista
  3. Taas on fanipostilaatikko vaarallaan postia ja kylla sahanpurut on levitetty lattialle. <3 Tsrippis <3

    VastaaPoista
  4. Seiskan olisi pitänyt palkata Teuvo palstoilleen, ja lukijoita olisi piisannut! Hyi Seiska, eläköön Teuvo! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis nii! Mitenkahan Seiskan nyt kay ilman Teuvoa? Onneksi ette unohda Teuvoa eika Teuvokaan unohda teita. <3

      Poista
  5. Teuvo yritti livistää himokkailta seuraajiltaan Seiskasta, mutta Kyllä Teuvo aina jäljitetään posket pitkin kyyneleitä valuen kristilliseroottisen hurskain ajatuksin. Teukkuliini on parasta AA-luokkaa !
    Terveisin TipiPastoriTii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu Tipi :,-/ Miten Teuvo selviää ilman fanejaan?

      Poista
  6. Myytkö vielä babydoll kristillishenkistä kalenteria? Joko se on tullut painosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuoden 2008 Teuvokalenteria on varastossa viela 15 000 kappaletta ja ne pitaa ensin myyda pois. Ne kay hyvin koska niissa on taysin samat viikonpaivat maanantai tiistai keskiviikko torstai ja perjantai. Bonuksena myos lauantai ja sunnuntai! Upeat kuvani on otettu jo vuoden 2017 - 2050 valisiin kalentereihin!

      Poista