Powered By Blogger

perjantai 30. joulukuuta 2016

Teuvolla ulkomaalaisia faneja, Aulis lahti maailmanymparimatkalle!



Heti kun Teuvo ilmoitti etta on upealla yksityiskeikalla lahella Norjan rajaa sai Teuvo mielettomasti katsojia ja faneja Ita-rajan toiseltapuolelta. Katsojakayra rajahti taysin rikki ja monenlaiset vakoiluohjelmat halusi tietaa missa Teuvo on ollut keikalla ja mihin Teuvon valtava karisma perustuu! Mihin Teuvo seuraavaksi paattaa menna keikalle? Teuvon 10 vuotta nuoremman nakoiselta aidiltani sain joululahjaksi svaronski kristalleilla koristellun, luxury Disney-tyyppisen netskape navigator intterneetin joka oli rajahtaa aivan taysin kaikista keikkatiedusteluista ja fanipostista joka tulee rajantakaa. Onneksi en ole materian peraan kuten useat, jotka kehtaa vaatia Teuvolta rahojaan takaisin!

Sille ei voi mitaan etta Teuvon karisma vetoaa erikansallisuuksiin jokapaikassa. Se ylittaa kaikki rajat. Onneksi kukaan ei tiennyt etta Teuvo on lahella Norjanrajaa taysin peitetehtavissa!  Makea leffa Missio Impotenssible jonka paaosassa on upea Patric Sway on tehty taysin suoraan jannittavasta Teuvon elamasta julkisuudentakana mista turvalliset harmaakoivut vain haaveilee.  En tule paljastamaan asiaa vaikka minua kidutettaisiin suoraan kuten muitakin pyhimyksia! Teuvo ei vain vaatimattomana tahdo nostaa ja korostaa itseaan kuten monet paholaisenriivaamat evankelistat ja vaarat profeetat.

Hulinan Rätti myi rahapulassa Teuvolle vahan viimeistelya vailla olevan vakoilusatelliitin pois kun ei hanen rumat antikristuksen kuvalla koristellut kalsarit enaa kay kaupaksi. Piti saada lisaksi tilaa niittokoneen tielta jonka Teuvo viimein ampui maata kiertavalle radalle Kyyländerin Auliksen kanssa kun joimme aattona muutaman pullon 0% whiskia. Aulis jai taysin vahingossa kiinni satelliittiin kun vahvistimme runkoa ilmastointiteipilla ja tapahtui ennenaikainen laukeaminen enka saanut Aulista ajoissa irroitettua. Ajatelkaa jos Teuvon 0%  alkoholfree whiskipullo olisi mennyt mukana!  Kyynel vieri poskeani kun vain ajattelenkin asiaa. Ja nyt kiertaa Aulis maapalloa geostationaariradalla ehka 35 km korkeudessa satelliitin kyljessa joka nakyy selvasti kiikareillakin vaikka Aulis on selkeasti intopentti! Aulis sitapaitsi aina valitti etta ei paase koskaan mihinkaan! Aulis paasi upealle matkalle ymparimaailmaa ja vain suloisen Teuvon ansiosta!

Satelliitti ja Aulis palautuu takaisin maapallolle todennaköisesti ensi viikolla ja epatodennakoisesti muutaman kuukauden kuluttua. Eihan Teuvokaan kaikkea voi itse tietaa vaikka minulle on annettu profetoimisen armolahja, Teuvonko tassa maailmassa kuuluu tietaa kaikki?  Hei Haloo kaikki rienaajani, jotka olette muka taydellisia!


Aulista takasin ootellessa, Armo rikasta Uutta Vuotta!






7 kommenttia:

  1. Teuvo! Olen huolissani! Ei tule uutta vuotta, näin on Suurin Näkijä eli kierosilmäinen JEESUKSEN Morsian kertonut! Eikä häntä ole soveliasta epäillä.
    En minäkään epäile, just ostin naapurin omakotitalon 10€:lla kun kuulemma hinnat laskee kun Saatanan viskaa kaikki Hornaan! Minä myin Perkeleelle ja sain 25 € ! Vai oliko se Jetrö Röstdötti? Sama se.

    VastaaPoista
  2. Glamourikasta uutta vuotta!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Mr. Teuvo olisi upea pääosassa Tom Kruusen leffassa Ets of Tumorow.. Se on lempileffani, ja voisi olla parempi vain Teuvon ansiosta. Lopussa voisi olla Teuvon megayberkonsertti ja tanjssishow ja fanilauma, ja maailma olisi pelastettu!

    Teuvon karisma ja kombatskills pelastaisivat useita maailmoja! Ja jos ei, Teuvo voi profetoida muita astraalitapahtumia!

    <3 Teuvo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutta Vuotta sinne Hiekkajoen Kalasarkille. <3 Teuvoa tietenki kysyttiin ensin paaosaan Etkeen mutta koska Teuvo ei voinu nousta kauneusunilta niin rooli annettiin taysin saalista Tömille joka muutenkin tekee Teuvon stuntit vaikka ei ole niin nayttava kuin Teuvo.

      Poista
  5. Teuvo onko sinut ylöstempaistu? Ikävä sinua xoxox
    Onko Aulis jo alastempaistu satellittin kera?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teuvo tulee pian! Lahes ennen aikojaan! <3 Aulis on sinkoutunut Marsin painovoimakenttaan ja maahan laskeutuminen saattaa viivastya.

      Poista