Powered By Blogger

perjantai 21. lokakuuta 2016

Upea esitys eika laulubiisini ole pleybac! Praise the Theuvor!


Moni luulee että Teuvo on  muuttanut ulkomaaseen tai ylostemmattu kuten vain kauniille ihmisille kay. Teuvo on kuitenkin parhaillaan taysin salaisesti Hiekkajoen kalasarkilla ja osallistuu OX-fatcor nimiseen kykykilpailuun yleison vaatimuksesta upealla laulubiisillani jota olen esittanyt keikoillani jo vuosia joten eikohan nama jutut osata.  Esittelen uutta mekkoani tuomareille jonka olen saanut lahjaksi ulkomailta ja jonka asetan hienompiin tilaisuuksiin kuten itsenaisyyspaivajuhlaan 7. joulukuuta. Olenkin vahvoilla ja ennakko suosikki silla suloisen mekon lisaksi  esitin Totuuden henki laulu biisin taysin itse laulettuna ja tein vuosien kokemuksella taysin itse koreokrafian  vaikka ilkeat ja kateelliset naadat vaittavat etta laulu tuli nauhalta ja auoin vain suutani!  Hei haloo te ilkeat ihmiset jotka joudutte taysin suoraan helvettiin! Teuvo ei ole saanut suutaan taysin auki enaa vuoden 2009 jalkeen eika kauniit hampaat enaa edes nay!  Kun ei Teuvolla ole niita koska suurin rakkauteni Rauno loi ne minulta taysin kun yritin purra hanelta kaden poikki.

Mälli nimittain kylla yritti polttaa levyn kilpailussa ja tunki VDV laitteesseni metri kertaa metri kuulavasaroitua alumiinipeltia joten Teuvon piti laulaa taas taysin itse! Pitaako minun muka tehda ihan kaikki, hei Haloo?  Pikkuveljenikin on onnistunut tekemaan kovaa bisnesta laittomasti poltetuilla levyilla jo vuosia joita han salakuljettaa ulkomailta. 10 vuotta nuoremman nakoinen aitini joka on käynyt Ripulilla kauneusleikkauksessa ja hiustenpidennyksessa  nayttaa nyt 20 vuotta nuoremmalta kuin Teuvokin ja halusi mukaan esiintymaan. Han tuli nayttamaan tuomareille koko pikapankilta nostamansa kansanelakkeen silla ei luota Nordea pankkiin  ja siksi nostaa elakkeensa valittomasti ja pitaa rahoja vaatteiden alla.  Han nayttaa rahoja kaikille vastaantuleville ja on tehnyt siita VDV-videonkin eika ole suinkaan lihava kuten jotkut rienaavat upeaa aitiani.

Minulla oli taas upea raitishenkinen ja kristillinen lavashov "Praise the Theuvor" ja yleiso kannusti kun pyorin ympyraa ja kavelin lavan paasta paahan useita kertoja ja minulla on avustaja, vahemman lahjakas ja vahemman kaunis tumma Mauri tilattavissa myos keikoille ison hanurinsa kanssa  ja olen sitapaitsi ollut nyt taysin 100% raittiina. Vahemman siro Mauri puhui kielilla ja vaahto tuli suusta kun han kiemurteli nayttavasti lattialla ennen kuin han menetti kokonaan tajuntansa  ja mina pyorin suloisessa mekossani ja kaikki olivat taysin mykistyneita naista armolahjoista joille Teuvo ei voi mitaan. Teuvo ei halunnut olla nain lahjakas. Mutta on.

Teuvon tyylitaju ei peta koskaan joten asetin jalkaani Pannu Murikan upeat kengat jotka sain ilmaiseksi kun niita ei voi enaa myyda koska ne kuulemma tuoksuivat Teuvon huumaavilta menoforeilta. Teuvo ei aseta koskaan alle sukkia eika alusvaatteita vaan pidan niita yleensa paalla ja lisaksi jalkasieni ei parannu, jonka sain kun olin ulkomailla ja minulle naytettiin osittain helvetti, vaikka laakari vaitti sen olevan vain jotain relidiumia, joka on vain kuuluisilla ja rikkailla.  Nautin vain hengellisesti ehtooviinia tunnelmallisissa illanvietoissa taalla mantykuvioisessa residenssissani ja se tyhma ja ruma mieheni Mälli on edelleen taalla vaikka olen kaskenyt hanen haipya koska han haittaa treffailuani  ja kun sovitan upeita mekkojani joita han tilaa kun kasken.  En ymmarra miten joku voi pilata elamansa juomalla ja lihomalla ja kayttaytymalla taysin huonosti kuten pallomainen Kalle Helinainen!  Hanen mekkonsa ei mene  takaa kiinni ja han kayttaa jotain toppauksia toisin kuin mina uhkea Teuvo  joka olen ollut aina tallainen suloinen ja sisainen kauneuteni on viela suurempaa ja kaikki himoitsivat varhain Teuvon peipi doll kehoa varsinkin  ruotsalainen karismaattinen menestysseminologi Eki ja muutama muu joille Teuvo on usein antanut sylitanssia osuuskaupan varastolla viiden euron hintaan.


Teuvo ei sitäpaitsi puhu itsestaan koskaan kolmannessapersoonassa! Praise The Theuvor Amen! Ilkeat ihmiset jotka vaativat rahansa takaisin Halsuan keikan jalkeen ja joivat Teuvon raiderijuomat packstagelta joutuvat valittomasti kadotukseen! AAAAAmeeeNN!

7 kommenttia:

  1. Uuh,Teuvo nukkemaisen kaunis ja seksikäs Teuvo valloittaa maailman :))

    VastaaPoista
  2. "Praise The Theuvor" Jess! Ihan silleen suoraan ja välillä epasuoraankin. Aulista en silleen huolisi hanurinsa kanssa nahda!
    Heh Teuvo, oot niin paras Sudanhumioita kauheesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 UU, kiitos rakkaat fanit, postiloota ihan pursuu ylitte taas.

      Poista
  3. Teuvo, olet ihana! Fanitan kybällä. Odotan Teuvon tekstejä ja varsinkin kuvia aina mielenkiinnolla. Älä koskaan ikinä muutu, Teuvo!

    VastaaPoista
  4. Teuvo, olet ihana! Fanitan kybällä. Odotan Teuvon tekstejä ja varsinkin kuvia aina mielenkiinnolla. Älä koskaan ikinä muutu, Teuvo!

    VastaaPoista
  5. No nyt selvisi, miksi Kurt Cobain päätyi siihen ratkaisuun kuin päätyi.

    VastaaPoista