Powered By Blogger

maanantai 31. lokakuuta 2016

I got finally the curly hair that I have peen dreaming of! OMG!


Teuvolla on nyt keikkatauko rankan keikkailun takia joten tulin tanne Aboaan ulkomaille pakoon Hallonveenia joka on taysin pakanallinen juhla eika Teuvoa sitapaitsi taaskaan kutsuttu Seiskanjuhliin. Koska ilkeat ja pahat ihmiset eivat tilaa myoskaan minua seurakuntiin puhumaan eivatka maksa mitaan Teuvolle seisomme nyt koko pyhat useiden tasokkaiden hotellien auloissa missa on vain kauniita ihmisia emmeka paasta ketaan sisalle ennen kuin he suostuvat veteen upotettavaksi. Eihan kukaan nae eika ota kauniita kuvia jos rukoilemme Strut Kotkan kanssa jossain jumalanselantakana, eika taalla  missa on paljon ihmisia, Hei Haloo! My pest frend Strut ottaa kiinni ihmisia ja pelastaa heidat halusivat tai eivat ja upottaa heidan paansa vessassa suoraan veteen ja useimmiten usea selviaa taysin vammoitta toisin kuin kateellinen ja ruma syyttaja vaittaa! Minua pienta ja suloista Teuvoa kaytetaan tassa vain valikappaleena ja ihan pelottavaa kuinka lahjakas olen eika Teuvo voi sille mitaan! Onneksi olen niin noyra enka koskaan itsekeskeinen silla muuten saattaisi nousta kusi Teuvonkin paahan, jossa uusi tukka tekee taysin ihmeita! Punainen pukee suloisia kasvojani aivanerilailla!

Tasta upeasta ulkonaosta ei ole mitaan hyötyä, enemmankin se on ollut kirous koska miehet kaatuvat paalle vain kun haluavat peipi doll kehoani. Yhta suloinen on Strut joka ennen pani parastaan hyteissa lahes ilmaiseksi kunnes hanen kutsumuksensa ja viranomaiset toivat hanet pois forille asumaan.

Paljon turvallisempaa syntya ns. harmaavarpuseksi jota ei erota edes harmaakoivusta takana paitsi Teuvo jolla on erottamisen armolahja ja erotan esimerkiksi Strut Kotkan ja Louska Ollilan useinkin toisistaan kumpi on kyseessa! Meidan kauniiden ja upeiden elama ei ole turvallista vaan taaskin olimme viime yön putkassa koska kateellinen ja polkkatukkainen naispoliisi pippurisuuttasi ja repi tukastani. Kaikki epäaito ihmisessa on syntia ja ovat samaa muun pahuuden ja pellenaamojen kanssa. Jos 10 vuotta nuoremman nakoiselta aidiltani kysytaan olen ollut aina prinsessa. Ja olen taysin aito 100%. Share tho hupsel to everpody save the name of Theuvor, AAAAmeeen! I am the strut, i am the gey and the live eika kukaan pelastu jos ei Teuvo anna lupaa! Onneksi osaan taydellista umpiamerikanenglantia koska taalla Aboassa ei ymmarreta lahes lainkaan omanmaansuomea!

Puhun sitapaitsi mopolleni uskonasioista lahes kokoajan!

2 kommenttia:

  1. Teuski joku kateellinen sun näyttävyydestä ja uudesta upeesta tukasta on käyny poistattamassa sun blokin seiskassa.

    VastaaPoista