Powered By Blogger

perjantai 16. syyskuuta 2016

Elamme lopunaikoja, eiko tama kirjoitus nay, tulkaa siivoamaan ASAP!



Koska raha häviää täysin maailmasta viimeistaan tammikuussa ette siis tarvi  sitä ollenkaan ja voitte laittaa Teuvon tilille kaiken omaisuutenne ASAP ja kateistakin voitte tuoda, koska maailmanloppukin tulee ja Teuvon pitaa tehda jotenkin tunnelmalliset jouluostokset hyvissa ajoin. Ostakaa heti vuoden 2008 kalenteria vielä kun sitä on osuuskaupan varastossa ainoastaan 24.000kpl, nyt heti tilaamaan koska elamme lopun aikoja ja pankaa kiertamaan heti sana etta kaikki muutkin tilaavat!

Olemme kuvassa kirkonkylalla jakamassa ilosanomaa Strut Kotkan kanssa joka on ollut ikuinen ystavani useita kertoja!  Silloin kun han ei ole, on han taysin vaarassa ja Teuvo oikeassa. Tassa kuvassa Strut on mutta han ei halua kuvaan taysin koska sanoo, etta hanen vaatimattomuutensa estaa hanta kuvaamasta itseaan niin tunnetun julkkiksen kuten Teuvo kanssa. Han ei myoskaan halua mitenkaan useita kertoja mainita, etta on onnistunut raitistamaan Teuvon suoraan, joten hanesta nakyy suoraan pelkastaan jalat. Olen itsekin varjossa mutta taysin raitis ja aina suloinen.  Olen ollut useita kertoja! Tana vuonna kaksi paivaa, viime vuonna paivan ja olin myos taysin raitis useita vuosia  kuten vuodet  0-16 ikavuoteen joten on rienausta vaittaa etta Teuvo ei muka pysty olemaan juomatta!! Muutamana vuonna teimme kylla kiljua poikien kanssa kansakoulun kellarissa alaluokilla mutta niita ei lasketa koska en ollut taysi ikainen.

Kuka  oikea uskova tulisi remontoimaan Teuvon  katon, liiterin, saunan, keittion, olkkarin ja kellarin ASAP!  Demonit  tulivat kotiini minuun edelleen rakastuneiden Nuha Immuunisen ja Sihteeri Hönö Virtsanen mukana  ja rikkoivat paikat ja varastivat My Littel Pony figuurit ja joka paikka on paskassa ja Tumppu W.C. Eerikainen ei ole niita siivonnut!  Siis jarkyttavaa, elamme lopun aikoja taysin selkeasti! Tuokaa ASAP tietenkin suoraan mukananne remonttitarvikkeet silla enhan minä sentaan kaikkea voi tehdä itse, Hei Haloo!! Myyn tahan ikimuistoiseen tapahtumaan edullisia lippuja, se maksaa vain 60 euroa etta saa upean tilaisuuden tulla remontoimaan Teuvon keskustan desirenssiä!   

Sukulaiset ja lahimmat ystavat saavat tietenkin alennusta 10% lipuista ja mukaan saa Upean ja kysytyn Kalenterini vuodelta 2008 jossa poseeraan suloisena Moponi kanssa. Miten Teuvo muka voi siivota? Eihän Teuvo osaa edes lyoda suloisilla kasilla jonka kerroin oikeudessakin! Vaikka nimismies vaitti aivan muuta kun joutui teho-osastolle viime viikolla kun loi itseaan pullolla paahan useita kertoja ollessamme paarissa.  Mutta hanet sentaan ommeltiin kasaan lahes saman nakoiseksi kuin oli ennen! Teuvoa on vaarallista arvostella silla siita joutuu kadotukseen taysin suoraan jossa on useita matoja.   

Samalla tuokaa tietenkin Alkosta laatikko pihlajanmarjajuomaa alkaaka olko penseita ja lukeko vain raamattua. Remontin nimittain taytyy olla tanaan klo 20.00 valmis ennen tunnelmallista ja taysin kristillista illanviettoamme, jossa minulla on vaatteetkin paalla joten rauhaseni eivat ole lainkaan esilla.
Aameeeen! En ole muokannut lainkaan kuvaani, vaan olen nain komea taysin luonnossa. Aulis hieman kaytti jonkinlaista potostoppia mutta Teuvo ei edes tieda mika se on, koska kristitty ei kayta sellaisia eika valehtele eika ole huomionhakuinen.

Sitapaitsi olen ollut aina suloinen lukuunottamatta pienta sieniongelmaa enka lainkaan rahanahne!  Olen taysin syyton ja tuomioni on  rienausta! Miksi ette peukuta tarpeeksi, eiko tama kirjoitus nay teille ihmisille?

5 kommenttia: