Powered By Blogger

torstai 1. syyskuuta 2016

Onneksi olen söpö, vatsani nakyy hieman ja Suomi-filmiasuni on ranskalaista glamouria!



Teuvo on sanoutunut irti kaikista antikristillisista seurakunnista mihin Teuvoa on rukoiltu profetoimaan koska Teuvosta yritettiin taas hyötyä!  Pöhö himoitsi Teuvon peipi doll kehoa eika halunnut maksaa matkoja jokapaikkaan jokapuolelle maailmaa ja Nisse-Hurmaaja Pyövelinen piti Teuvon päätä veden alla ja repi tukastani ja yritti selkeästi tappaa minut suoraan koska kadehtii Teuvoa! Ihan hyvin antikristukset ja eksyttajat keraa kolehdin toisin kuin Teuvo joka ei ole lainkaan rahanahne vaan on paasti entisen sulhasensakin taysin ilmaiseksi kanssaan naimisiin eika vaatinut maksua alttarilla vaikka muille myytiin lippuja talvihaihini! Tanaankin olin auttamassa heikkoja ja koyhia kuten avustajaani Louska Ollilaa joka kantoi detox laatikoita suoraan Alkosta.

Suomen kansa ei ole voinut nukkua viikkoon ja monin paikoin on esiintynyt tyonseisauksia ja lakkoja kun kaikki on miettineet että millainen on Teuvon uusi upea asu?  Se on suoraan suomi filmista joka on ranskalaisen tyylikas  ala Teuvo Palo, elokuvatahti kaimani piti paalla jo vuonna 1937. Koska olen hyvasydaminen ja suloinen niin paljastan  heti mista on kyse ja voi olla etta viela joskus katson jonkun ranskalaisen suomifilmin. Tama upea asuni ei ole ruman ja ruttuisen Rusina Pönttölän puotiquesta vaan teetin taman  asun Hulinan Rätissä taysin suoraan oman suunnittelemani mallin mukaan! Asu on kotkail tilaisuuksiin morsiuspuvuksi ja keikoille!  Olenkin tarjonnut jo mallejani kuuluisille muotitaloille kuten Persaatse ja Kutsi. Koska kukaan ei osta Hulinan rumia vaatteita koska ne vievat suoraan helvettiin niin Teuvokin sai taman upean asun aivan ilmaiseksi, kun sanoin, etta teen ilmoituksen että Hulina tekee veropetoksia ja teettaa pimeata tyota.  Hulinalla on puotique Osuuskaupan varastolla missa han myoskin  kokoaa hilluminoituneiden valtioiden salaista vakoilusatelliittia tyhjista lonkerotolkeista jonka aikoo lahettaa maata kiertavalle radalle. Han aikoo sulattaa maailman ihmisilta aivot taysin haluamaan hanen jarkyttavan rumia vaatteitaan!

Suunnittelen jo edellisena paivana etta laitan seuraavana paivana housut jalkaan jos ne on vaan tulleet illalla mukaan paarireissulta enka ole lainkaan ilkea enka kateellinen kuten useimmat suomalaiset! Sita paitsi kihlattuni Mälli, joka etsii Teuvolle miesta joka ei olisi tyhma, ruma ja taysin selkarangaton kuten han itse ja seurustelisi kaikkien tsykoosipotilaiden kanssa tilasi Teuvolle uudet ranskalaistyyliset alahampaat! Teeth look so much like my style, OMG!!!!!

Vatsanikin nakyy jo hieman! Joku kateellinen vaitti etta se on laajentunut maksa mutta juristinkin sanoi etta raskaus on taysin vatsanulkoinen! Olin taysin tsykoosikohtauksessa jossa enkeli ilmoitti suuren ilon vaikka mieheni on taysin intopentti!

Alla satumainen taulu sisustamaan jokaisen kodin seinalle jotka Nuha Immuuninen yritti torkeasti varastaa! Nyt tilaamaan myoskin ensi vuoden kalenteriani ennen kuin maailmanloppu tulee!

 Kuka etsii nopeasti Teuvolle netistä Narsistien Tuki ryhmän osoitteen ASAP!  




1 kommentti:

  1. Millon maksat velkas kun lupasit kaljat jokaisesta peukutuksesta Seiskassa? Ja kehuista kaks??Terv. Kauko

    VastaaPoista