Powered By Blogger

lauantai 30. tammikuuta 2016

TAPASIN MICHAEL JACKSONIN!!!



 

Tapasin meidän siis Ala-Lerssinkylän ylpeyden Måickhöl Jacksonin vuonna 2013 Keravalla. Oli kiva jutella. Mentiin samalla dösällä mennen tullen ja sain hengittää hetken samaa ilmaa. Toivottelin hänelle myös Jumalan siunausta. Kyllä olemme täällä Ala-Lerssinkylän kylällä tosi ylpeitä Måickhol Jacksonista. Hän on valtava Artisti. Hipp hipp hurraa ja Onnea. Hyvää iltaa teille syntiset. Mukaan kuvaan tunki myös joku julkisuustyrkky ruotsinsuomalainen hihhuli ja fanaatikko Strut Kotka, mutta rajasin tähän kuvaan vain kauniit ihmiset. Onneksi Taivaassa hänkin hyvällä onnella on saman näköinen kuin oli Unelma Uurteen mannekiinikoulussa vuonna 1938. Kuva on aito, eikä sitä ole manipuloitu kuten mallikuvissaNI on ihan normaali käytäntö!!!


4 kommenttia:

  1. Woohoo! Ihan tässä kohta pyörryn, ploki on niin upean näköinen. Ja paljastuksiakin alkaa tulla! Kiva, että hihhulit on rajattu pois kuvasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heikutirallaa sinne Hiekkajoen Kalasarkille! Eikö ole mahtava, kuten Teuvolta nyt voi oottaakkin. Tykkääkö Rouva tapettimallista???? Kesti niin kauan ehtiä kun Teuvolle kelpaa vaan paras ja nayttavin!

      Poista
    2. Tapettimalli on hurmaava! Laittaisin ihan oman makuuhuoneen seinälle, jos vaan täältä löytäisin, ja olisi varaa!

      Poista
  2. joo tätä ei joka paikasta saakaan ja tata myydaan vain tunnetuille henkilöille.

    VastaaPoista