Powered By Blogger

maanantai 12. marraskuuta 2018

Teuvo hengellisessä griisissä! Tyoskentelen rusketukseni kanssa ja tapahtui rajahdys!

Teuvon erot 1) ennen ja 2) jalkeen juomisen. Sain myos kielillapuhumisen armolahjan.











Moni on kysellyt Teuvon peraan, missa Teuvo on ollut kun ei tullut pyhainmiestenpaivan postausta, vaikka olen niin pyha ja nykyaan toimin profeettana suoraan myos! Pyhainmiestenpaiva on perustettu Teuvolle ja Poytyallakin oli sen takia Teuvon nimipaivana (tassa laskuri seuraavaan) ilotulitus; joka johtui siitä kun Aulis oli tupakilla Agrimarketin propaanivarastossa.   

Jouduin myoskin pyhainmiestenpaivana selkeästi henkivaltojen hyokkaamaksi; joka on normaalia meille pyhillemiehille.  Se johtuu nimittain siita etta olemme niin jarjettoman pyhia. Toiset ovat pelkästään propaaneja.  Sain lievemmässa muodossa tarjouksen suoraan paholaiselta, joka on ottanut eraan Poytyan pitajamestaruuden toiselle sijalle tulleen keihaanheittajan muodon,  mutta koska Teuvo ei ole ahne eika rahahimoinen niin sielunvihollinen joka tyytyy kirjoittamaan vain Teuvosta omaan lehteensa, jonka takia sielunvihollinen on saanut useita kunnianloukkaustuomioita. Lukekaa myos se kirja!  Siitä puuttuu ainoastaan se, ettei sita ole viela kirjoitettu!  

Se mistä Teuvo saa rahansa on vain Jumalan ja Teuvon valinen asia, eikä lainkaan esimerkiksi verottajan tai ulosottomiehen, tai kateellisten suomalaisten jotka haluaisivat olla kuten Teuvo ja fanini jotka on taysin hullaantuneita minuun ja suloisiin kiharoihini ja pyoreaan peppuuni.  En ole tasta viela koskaan ennen maininnut, koska en halua kehua itseani kuten jotkut itsekeskeiset ihmiset.  Saan esitella naita armolahjojani kristillisilla keihaanheittosivuilla yksinoikeudella!

Olen nyt  taalla Isolla kirkolla Iisropelli nimisessa luxury lounge tyyppisessä makeassa mestassa johon matkustin 10 vuotta nuoremman nakoisen aitini kanssa työskentelemään rusketukseni kanssa! Eraassa ostoskeskuksessa tapahtui voimakas rajahdys kun Teuvolla rajahti vaatekoko samoin kuin prototahden fuusioreaktiossa kay kun fyysinen vetovoimani oli liika voimakas.  Olen sen takia nyt laihtunut monta numeroa, jotka lahtivat menemaan rajahdykssa taysin suoraan! Yrittajan elama on niin  rankkaa kun pitaa tyoskennella niin voimakkaasti rusketuksen kanssa kokoajan jokapaikassa!  Olemme niin upeita etta keraamme katseita mihin tahansa menemmekin, so beuti and kuin thö kuningatar, sanoi 10 vuotta nuoremman nakoinen aitinikin.  Tanaan lahjoitin eraalle kodittomalle vanhan hiuslisakkeeni ja kynsilakan jamat  ja han oli niista niin liikuttunut etta kyyneleet vierivat hanen poskiaan pitkin ja sanoi etta tama savy sopii taydellisesti niiden roskalaatikoiden variin, joissa han nukkuu.

Tama makea mesta on kuin olisi lahes ulkomailla tai Hiekkajoen Kalasarkilla; jossa puhutaan taysin ulkomaankielta, jonka puhumisen voimakkaan armolahjan Teuvo on saanut sopon ulkonakonsa lisaksi!  Koska olen taas taysin raitis en juo lainkaan alkoholia; vaan olen alkanut syomaan herkullista jaateloa koska raittiina oleminen on niin rankkaa ja jaatelo vastustaa viinanhimoa.  Olen syonyt jaatelolaarit tyhjiksi lahes koko kylalta; paikkakunnalta ja naapurilaanistakin.  Eilen tuotiin paikkakunnalle viisi rekkalastia jaateloa lisaa ja kaksi jaatelotehdasta pyorii neljassa vuorossa ilman vapaapaivia.  Tama on selkea merkki siitä etta Teuvo on taysin raitis!   
Vaatekokoni pieneni taysin rajahdyksenomaisesti!
Koska olen hyvin vasynyt enka jaksa nousta sangysta taalla; kuten en jaksa Poytyallakaan niin 10 vuotta nuoremman nakoinen aitini hakee minulle jaatelot sankyyn, kuten herkullista rommijaateloa ja viskijaateloa ja punssijaateloa mutta ne ovat hyvin kristillisia ja olenkin pyytanyt lorauttamaan niihin pullosta lisakastikkeen; se nimittain auttaa taas yhden raittiin paivan eteen pain tai ainakin puolille paivin, my soaker live is hella hard. Raittiina oleminen on rankkaa, koska pitaa syoda niin paljon jaateloa.  Sain sitapaitsi erittain voimakkaan hengellisen kriisin kun en tieda kumpaa jaateloa tanaan valitsen wiskilikööri vai kosshur-rommin vai kristillisen ehtoollisviinin makuisen.

Taalla myydaan sitapaitsi jotain pyhaa hash oil nimista ainetta, jota voin tuoda kaikille halukkaille vaikkei Teuvolla ole edes rahaa. 

Ei Teuvo ole niin rikas etta alkaa mitaan ilmaiseksi jakelemaan!!! Mita ihmetta te suomalaiset oikein hopotatte?  Olen ihan oikeassa maassa silla Poytyalla minulle vain nauretaan. Kannattaisi olla varovainen noitten naurunaamojen kanssa! Voiko suomalaiset niin huonosti että pitaa nauraa? Hei Haloo???!!!




3 kommenttia:

  1. Pöytyältä on kyllä kuulunut ilkeämileisiä huhuja, joiden mukaan Teuvo jakaisi ilmaiseksi. En usko huhuja, sillä aina olen minäkin maksanut ja kuten Teuvo toivoo, suoraan Alepan pussiin.

    Pussi & pyhä hash kreemi (tai tiptop-liima),
    Princisi

    VastaaPoista
  2. Vaikka enterpretröörinä olet tottunut tekemään pitkää päivää, niin yritä olla painamatta ylitöitä rusketuksen kanssa. Voit joutua passintarkastuksessa ongelmiin jos näytät enemmän sudanilaiselta kuin suomalaiselta. Uskon nuorekkaan transvestiitin näköisen äitisi olevan samaa mieltä.

    T: Strippis

    VastaaPoista
  3. Enää 360 päivää Teuvon nimipäivään! Pusspuss Prinssi ja Rippis :<>

    VastaaPoista