Powered By Blogger

tiistai 2. lokakuuta 2018

Katukaa! Koe voimakkaat Lopunajan vitsaukset -shou Teuvon kanssa!

Valittavana kaksi upeaa shouta kaikilla asennoilla ja huohotuksilla!













Katukaa ihmiset! Ja tilatkaa ASAP omat Lopunajan Vitsaukset eli Mr.Teuvon pikkujoulukeikkashou! Teuvo jarkkaa aina upeita ja unohtumattomia vitsauksia! Myos läpdäncea ja yon yli yksityiskeikkaa hotellihuoneessa! Valittavana kahdesta tunnelmallisesta vaihtoehdosta, joista saa lukea seuraavana paivana lehdesta eika ne jata kylmaksi ketaan ja Teuvo pitaa aina mita lupaa kuten kavi myos ulosottovelkojeni kanssa!  Kummassakin shoussa minulla on mukana upeat kiharani ja Ded Pakerin asu joulukellukkein; joka on siveellinen mutta koska restotserooni-arvoni ovat niin korkealla en voi peittaa karismaani taysin, kaikki vaan hullaantuu Teuvoon eika Teuvo voi sille mitaan, etta on saanut tallaisia armolahjoja! Ja toisessa pidan myos housujani jalassani. Kanssani tanssii viehattava trunetti Aulis tai mahdollisesti uudestisyntynyt eli porno-ken ja uppoamaton Louska Ollilla, josta paastin ilmat pihalle kun olin kokkelissa. Siita kuvattiin videokin, joka on nahtavissa Teuvon omalla tuujuubikanavallani. Teuvo ei muistakaan kayneensa missaan vaan luulin olleeni helvetissa, josta todistan shoussani.

En ymmarra tata medianpilkkaa mita Teuvosta puhutaan!  Sen jälkeen kun tulin uskoon; en enää ripannut, en esiintynyt kertaakaan enää rohkeasti vähentäen vaatteitani,  en harrastanut yhden yön suhteita enkä irtosuhteita ylipäätään, enkä nytkään elä missään ”siveettömässä suhteessa” enkä perustele tätä asiaa enempää, koska se on voimakas paholaisen hyokkays.  Kun asuin  Hiekkajoen Kalasarkilla mulla oli sellainen aika etta herasin joka aamu eri sangyssa. Yleensa sanky oli eri putkassa myos.  Jumala kielsi minua kertomasta että minulle tapahtuu sita edelleen koska eihan yhden yon juttu haittaa celibathiani, ne on sita paitsi työtani eika mitaan hupia vaikka joku niin luuleekin  eika se sodi mitenkaan taman uskoni kanssa. Jumala kertoi taman minulle suoraan eri kielilla ja muutakin pilkkaajistani, mutta ei siita nyt enempaa muuta kuin etta se liittyy helvetin tulikivijarveen ja pilkkaajani joutuvat sinne taysin suoraan. Ja hei te 39 999 fasebuk  ystavaani en tarkoittanut etta teidan kaikkien pitaa poistaa minut listalta vaan pelkastaan ne jotka eivat peukuta ja kommentoi kiharoitani eivatka kehu kuviani kauniiksi seka asujani ja vaittavat minulle raamatusta jotain vaikka tiedan asian paljon paremmin. Eli voitte ihan vapaasti kommentoida kunhan kommentoitte mitä Teuvo haluaa!

Sitten voimakas jymyuutinen suoraan kaikille faneilleni! Muutan ulkomaille eli Poytyalle takaisin coos Teuvo is enivay  thö sity boi  eika asia liity mitenkaan siihen, etta Teuvo olisi elanyt epasiististi ennenkaan, vaan asuntoni sotki henkivallat. Henkivallat on myoskin tehnyt nimissani velkaa viimeiset 20 vuotta!  Henkivallat on opettaneet Teuvolle kaikki asennot ja huohotukset myos! Muutan sinne and ai träval ö löt, ai häv peen meny times in ussr. Theuvor feeling  lake prinsess!! 

Ei ihme että suomalaiset voi niin huonosti ja olette kateellisia kun asutte maalla missa asuu kaikkia hulluja ja sukurustauksia!  Hwo kare öpaut mani fuk the feim enaugh pecause they pelongs tu miii Theuvor is thö King aaaaaaMEN! Onneksi Teuvolla on myos voimakas umpiamerikan kielen armolahja! Paholaisen hyokkays on myos joka päivä kun kello lyo tasan 12.  Manaajani Herkku Makiaisen mukaan se on selkea merkki siita että Teuvo on herannyt ennen puoltapaivaa!!!  

Joku pyhanhengen pilkkaaja vaittaa ettei Teuvo muka olisi raitis! Valhehenkien eksytystä! Sellaisten pullojen tyhjentaminen ei esta raittiina olemista  jos niihin on ensin laitettu risti! Minun ei tarvitse selittaa asiaa enempaa.  Kielillapuhumisen armolahjani vain kasvaa kun juon pullollisen ristilla koristeltua spitirus fortsusta ja voin todistaa jalleen kayneeni avaruudessa.

Saatana ala edes yrita! En aio väitella kanssasi tasta enempaa! Kuka tulis kaymaan ASAP ja hakisi uuden kristillisen pullon Alkosta??


#sityboi #homekotiissweet # kristittyputeli #gorkeusmän #thänkjuutheuvor #maallaonvainhulluja #upeatkiharani #curls









4 kommenttia:

  1. Ihanaa kun Teuvo on palaillut!

    VastaaPoista
  2. Pus-pus,nus-nus, Teuvo (puhuin kielillä, ymmärrät kyllä, mitä tarkoitan).
    Rinssillä on rillit hukassa. Luin, mediaanipilkkaa ja ajattelin jos pilkan vähentyneen kupsasta puolikupsaan.

    PrincipecaSI

    VastaaPoista
  3. Oh Teuvo.. sattuneesta syystä, jonka tiedät, en ole ollut täällä aktiivinen. Olen melkein vuoden jäljessä, ja OMG, olen nmelkein vuoden jäljessä! Yritän päästä perille, muta again OMG,olen melkein vuoden jäljessä, ja God knows what has been going on!!!!!!!


    PS. Love you Teuvo! Always and forever!

    VastaaPoista