Powered By Blogger

tiistai 27. marraskuuta 2018

Nurkkakuntalainen julkaisi kuvan Teuvosta!

Nyt on Suomen kristilliset piirit Teuvoitettu 100%!  10 vuotta nuoremman nakoinen aitini loysi Netskape Navigatorilla selatessaan salaisen tiedon josta jumala kielsi kertomasta enempaa etta myos Suomen ainoa oikea profeetta on notkahtanut polvilleen Teuvon eteen jokapuolella ja ottanut kuvan ja julkaissut sen taysin yksinoikeudella.

Gorpa Kanttuveijonen 100% Teuvoituksen jälkeen


Nurkkakuntalainen 


Keihäänheittämyksen daily news ja ylösottamuksen ja tempautuksen harrastejulkaisu ja Kylän tiedotustoimisto ©

Päivälleen jälkeenjääneet ihmiset tällä sivulla ja 100% varmasti jälkikäteen tiedetyt tapahtumat tietää ainoa oikea profeetta Gorpa "Antiristus" Kanttuveijonen 15 vuoden merkittävällä harhaanjohtamiskokemuksella päivälleen ja paljastan kaikki salaisuudet ja ylöstempaukset viikon viiveellä  mitä kylällä tapahtuu. Gorpa on 50 vuotta edellä aikaansa. Theuvor 1:43. 

Seiväsprofetiaani on pilkattu! Siinä ei ole mitään nauramista että osuin vuonna 1967  seipäälläni osuuskaupan myymäläpäällikköön joka sattui olemaan 60 vuotias kuten Raamatussa sanotaan josta tiesin että olen nykyajan suurin ja kaunein PROFEETTA! Teuvo on toiseksi kaunein. Myymäläpäällikön henkiinjääminen ei jäänyt ainoaksi ihmeeksi vaan vuonna 1974 voitin Keikyän nuorisoseurantalon KINKKUBINGOSSA toisen palkinnon tullen palkituksi 500g kahvipaketilla! Preisthöloordhalleluuja se oli Juhlamokkaa!


Nyt minä ainoa oikea profeetta julkaisen kuvan Teuvosta yksinoikeudella! Täällä ei sanota pahaa sanaa 100% RAITTIISTA  Teuvosta joka vapautettiin viinan demonista vuonna 1982 lukuunottamatta muutamia kuukausien retkahduksia!


Teuvo ja makkara. Vain Nurkkakuntalaisessa!



48 vuotta profeettana vuosina 1999, 1975, 2000 ja 2018
tiedotan täällä (Theu 1:24)  Selitystä jo yli 50 vuotta ja 15 edellä aikaansa Gorpa  tietää kaiken prkl päivälleen  viikon päästä ja paljastaa kaikki salaisuudet mita kylillä tapahtuu ja mitä kukaan tavallinen hamraa vahemman näyttävä tiedakaan © Merkittavia ylostempauksia jo vuodesta 1972 .

______________________________________________________________________________________
Sanon viela ettei Gorpa mitenkaan yrita Teuvon siivella julkisuuteen eikä ole hullaantunut ainoastaan upeasta pepustani eikä yrittänyt sivella rauhasiani kuten kaikki muut eksyttajat ja demoniset henkivallat vaan rakastaa myos Teuvon kielitaitoa. Kun demoneille avaa oven niin niita tulee ikkunoistakin. Terveisin Teuvo. 








7 kommenttia:

  1. Ihanaa, Teuvo on Aaltonoitu!!! 111!!!

    VastaaPoista
  2. Onpas her-kullinen kuva Teuvon makkarasta. Rupean vegaaniksi ja se on Kanttuvei Jonen syytä!
    Itkuisin terveisin, Strippis

    VastaaPoista
  3. Nyt on värikästä. :-D Teuvon karismaa ei vaan voi hurskainkaan uskonveli vastustaa vaan kaikki lakoaa Teuvon edessä. Ja kaikki on oottaneet henkeä pidätellen ruokakuvia yksinoikeudella tottakai. Ööh...makkaraa ja sinappia, lautasmallilla mennään. Puss puss t. SK

    VastaaPoista
  4. Kiellettiin kertomasta että Gorpa pitää makkarakuvaa tyynynsä alla ja on asettanut jättisuurennoksena 60x100 cm olkkarin seinälle jotta jaksaisi taistelussa lihanhimoja vastaan. Pari makkaraa ei kaada vecanismia. Vai mitä Srippis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut, Teuvo! Vanhan kansanviisauden mukaan ei kerta lihansyöksi tee. Eikä kertamakkaroita lasketa. Itse olen ollut 100% vege juhannuksesta asti eli 13,5 kuukautta ja 4 tuntia. Siunausta ja sinappia!

      T. Strippaava vegaani

      Poista
  5. Heittääkö tämä Kanttuvei-Jone seivästä keihään ohella?

    VastaaPoista