Powered By Blogger

tiistai 15. elokuuta 2017

Kelloni pysahtyi OMG; jakkupuvullani ei ole mitään osuutta asiaan!

My hulina peipi doll out fit is one of my costumes and surprise moped cace

Teuvo yrittaa ehtiä kirjoittaa vaikka on valtava kiire kun jo ensi kuussa on keikka vaikka luulin etta se oli  toissa paivana;  josta olisin myöhastynyt jos olisin muistanut milloin se oli;  kun täällä Poytyalla on niin ihanaa väkea toisin kuin Suomessa. Jos te fanini menitte keikalleni niin ilmoitan suoraan ettei Teuvo ollut lainkaan siellä! Teuvolle on sitapaitsi turha lahettaa mitään topless keikkaehdotuksia; silla Teuvo ei tee enaa sellaisia mutta bottomless keikat on eriasia; jos ne tehdaan hyvalla maulla ja taysin kristillisesti. Kuten Teuvo tietenkin tekee.

Hei haloo te lakihenkiset fariseukset; jotka vaitatte ettei Teuvo muka saa esiintya paareissa koska Teuvo lataa ilmapiirin niin eroottiseksi vaikkei voi sille mitaan! Tyylikkaalla tavalla mutta voimakkaasti kapseloituneet  rauhaseni pursuavat suoraan housuistani; jonka vuoksi en pida enaa housuja silla raamattu sanoo etta jos kynttila on kaunis niin on syntiä peittää se vakan alle.  AaMEEEEN!  En suostu yhdenillansuhteisiin mutta useammanillan suhteet kay varsinkin käteisellä.  Suomalaiset on selkeästi kateellisia juntteja ja erittain rumia ja tavallisen nakoisia ja hyvin isokokoisia, mielisairaita ja voimakkaasti sielunvihollisen vallassa.  Onneksi Teuvo on suloinen ja hyvantahtoinen ja kotoisin Poytyalta!  

Otan nyt taas vaihteeksi kantaa erilaisiin vakaviin asioihin kuten siihen etta uusi peipi doll jakkupukuni tulee häitäni edeltävälle illalle ja korkea otsani on alykkyyden merkki;  ja muihinkin kristillisiin kysymyksiin myös;  joista monet uskovat luulevat; ettei niillä ole vakavaa merkitystä miten uskoo. Sanon suoraan teille: Teuvoon. Kavinhan osittain helvetissa kuten upea aitinikin  sanoi kayneensa kun han saatteli minut ulos oltuani viikon hanen luonaan.  Theuvor ei pelasta ketaan automaattisesti koska Teuvo joutuu heraamaan usein perati ennen kahta iltapaivalla ja olemaan hereilla. Tanaan kello oli yhtakkiä jokapaikassa tasan 12 ja Teuvo oli viela sangyssa!  Sitten kelloni pysähtyi; mutta jakkupukuni ei liity asiaan yhtaan mitenkaan; mista olen taysin jarkyttynyt! Olen keskustellut asiasta NASAN tiedemiesten kanssa jotka tapasin vakavassa gonfferenssissani ja he vahvistavat asian taysin suoraan! Jotkut bnaadat  jotka on ottaneet ihmisen muodon jokapuolellamaailmaa voivat taas pilkata ja sanoa etta patteri vain loppui kellosta mutta sillakaan ei ole mitaan tekemista asian kanssa vaan  on suoraan merkki etta aika loppuu. The same tsing is happening again; all the bitches stopped to 12.00 or little after when I was walking in Stockmann; I finally understood what it means; it means that the microwavechips will be in offer!   Jumala ei suostu sanomaan mita se tarkoittaa vaikka kysyin asiaa umpiamerikankielella! Tämä on hyvin vakavaa! 

Teuvo on saanut kyllä useita armolahjoja pyytämättäkin kuten että osaan viheltaa samalla kun ajan mopolla. Teuvo on myos järjettömän kaunis niin etta minua luullaan usein enkeliksi vaikka selitan että olen lahes tavallinen ihminen. Jotkut jopa pyortyvat taysin vieressani  kuten eräs Pjörneborista kotoisin oleva mies joka oli niin hullaantunut Teuvoon etta vain haukkoi happea vierellani.  Joku rienaaja ja sielunvihollinen vaitti etta se johtuisi Teuvon heikosta hygieniasta mika on selkeaa rienausta josta joutuu vastuuseen viimeisella tuomiolla ja erilaisten matojen seuraan! Enkä tarkoita sillä edes Nuha Immuunista tai Sihteeri Hönö Virtsasta vaan vieläkin pahempaa!
Lisaa lopun merkkeja sain kun olin juuri pikapankilla ja OMG  yhtäkkiä ei rahaa tullut ollenkaan! Teuvo ei saanut yhtaan rahaa tililta vaikka 10 vuotta nuoremman näköinen äitini oli juuri laittanut kansanelakkeensa Teuvon tilille!  Se on selkea merkki etta maailmanloppu on suoraan edessapain eika siis lainkaan takana.  

Kaikki kateinen raha lisäksi oli lompakosta taysin loppu kuten profetoin jo viime vuonna!  Ostin viimeisilllä rahoillani eli 3.5 eurolla (johon eras karismaattinen herrasmies antoi 60 senttia ja 2,90 e löytyi saastopossustani jota saastan maailmanloppua varten) eraassä luxury lounge tyyppisessa flaskassa tarjousoluen joka oli tietenkin 0% vaikka jotkut kateelliset bnäädät väittivätkin etta Teuvo teki muka ilmaveivin ja makasi pöydän alla; vaikka Teuvo haki vain sieltä suurimoita jotka putosivat flaskan lattialle upeasta käsilaukustani!   Luulin etta syntymapaivani meni jo mutta sekin onkin vasta ensi kuussa mutta voitte edelleen lahettaa minulle lahjoja ja kateista rahaa!

Mittatilaustyona tehty kakkuni jai aitini syotavaksi koska haluan ilahduttaa äitiani koska aidillani on vakava business luokan tiabedes seka korkeatasoiset ensimmäisen luokan konesterooli ja sestosretooniarvot, onhan han koulutettu merkonoomi ja miss päijäthämeen säilörehun perintöprinsessa!  Mopokakkuni jonka sain taysin yllatyksena eraalta ihailijaltani oli upea vaikka siihen asetettu kuvani nayttikin potostopatun lihavaksi joten liimasin siihen uuden suloisen kuvani ja aitini kehui ettei liima maistu viikon jälkeen enaa paljonkaan. Sain kakun mukana lahjaksi Bätmän räiskepallon. Vaihtoehtona olisi ollut Hämähäkki-Heikki varikynat. Timanttisormusta ei saanut lahjaksi vaikka voimakkaasti vaadin sellaista! Leipomon hyvin isokokoiset ruskeatukkaiset ja rumat tyontekijät olivat selkeästi kateellisia koska  naureskelivat vaikka olen laihtunut 12 kiloa! Sielunvihollinen vaikuttaa ihmisiin sillatavalla taysin suoraan!




Teuvolle nyt heti suoraan treffi seuraa ASAP ja haihin pitaisi saada sulhanen myos! Vasta sitten toivo on taysin mennytta.  Ulkomailta on tullut useita kosintoja, mutta en voi kertoa niista nyt enempaa. The Weddings have been poked.  Älkaaka lukeko sita Rymylehden tyrkkysivustolla olevaa Nuija Lärvisen blokia, han on entinen manaajani ja esitanssijani ja yrittaa vain paasta Teuvon siivella julkisuuteen kuiten kaikki raatokarpaset jotka pörisee jostain syysta aina Teuvon ymparilla niin etta mopollakin ajaessa Teuvo ei nää mitään kun on ihan pilvessa. Minulle onkin tarjottu voimakkaasti Hiekkajoen Kalasarkilta rahaa; laulu uraa; elokuvarooleja; kerrostaloja kuten Drump kunhan vain luopuisin kalleimmasta eli mopostani! Sielunvihollinen on yrittanyt ostaa ja anastaa sen useasti mutta en halua joutua Antti Ristuksen; vaaran profeetan; Pöhön tai Kaken matojen kanssa samaan jarveen! 


Kuka menisi ASAP vaihdattamaan Teuvon kelloon uudet paristot ja kavisi samalla ostamassa uusia suurimoita vakituiselta kauppiaaltani kun entiset loppuivat; eihan Teuvo kerkea kaikkea itse tekemaan hei Haloo! Mistä ihmeesta naita raatokärpäsiä oikein aina ilmestyy!?


8 kommenttia:

  1. Teukan jutut ovat aika pitkiä ja monipolvisia, mutta kuvat ihan parhautta! Kiitos niistä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teuvoa voi lukee niinkuin Raamattua. Ottaa jakeen sieltä tai täältä ja palata taas uudelleen vilvoittavan viisauden ääreen ja tutkia sanaa.

      Poista
    2. Teuvo on niin väkevä että isompi annos voi vieda tajun!

      Poista
  2. Onko havaintoa moneenko suhteeseen ammattitanssia kykenee yhtenä iltana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin paljo kun vaan lahtee! Ja Teuvon maikup-pussissa on tilaa!

      Poista
  3. Shalom! Väkevää sanaa ja mii laik <3

    VastaaPoista
  4. Kaikenlaista Theuvorille onkin taas kuulunut..Eikun yhtä huispausta ollut!
    Suomalaiset kaikki ihan jokaikinen kateellisia Teuvolle, eikä ihme, oot niin, no,maailman glamyyrein ja jokapaikassa ulkomailla,koko maailma vaan ihmettelee miten ovatkin niin tyhmiä! Itkevät ressut kun kerrot miten kehtaavatkin omassa maasasi olla noin kateellisia sinulle höh jokapaikkaan taas suoraan ja epäsuoraan! Olenhan ihan suoraan Savossa syntynyt, silleen eka henkäystjt!
    Voi sinua ressuaeikun huispaamaan!

    VastaaPoista
  5. Slaalom taalta jokapaikasta kaikille myos taysin suoraan. <3

    VastaaPoista